29
velj
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

Human Nature Live Show: The greatest Michael Jackson tribute show

Zagreb | Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

29. 02. 2024 | 20:00

Human Nature Live Show: The greatest Michael Jackson tribute show

Human Nature Live Show: The greatest Michael Jackson tribute show

share

Magija Michaela Jacksona ponovo oživljava na pozornici Lisinskog

Njegove kultne pjesme u interpretaciji kako ih je pripremao za svoj posljednji veliki show „This is it”. Izvrstan spektakl posvećen kralju popa, nevjerojatno zvučno i vizualno iskustvo koje predstavlja njegovu umjetnost i viziju – rekreira iluziju da je Michael ponovno na pozornici.

Nakon mnogih gostovanja na velikim svjetskim pozornicama i turneja po najprestižnijim europskim kazalištima, „Human Nature Live Show“ opisan je kao najbolja predstava posvećena kralju popa Michaelu Jacksonu. Jedinstvena izvedba tog zadivljujućeg spektakla u regiji očekuje vas u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

„Human Nature Live Show“ je vrhunsko glazbeno i vizualno iskustvo koje prikazuje umjetnički talent i glazbeni svemir Michaela Jacksona, s izvedenom koreografijom, zapanjujućim kostimima, pažljivim odabirom talentiranih glazbenika, plesača i pratećih vokala. Sve to zaokružuje jedinstveni frontmen Miguel Concha, koji stvara iluziju da je Michael Jackson ponovno na pozornici.

Vrhunski spektakl, uzbudljiv glazbeni projekt koji je rođen prije više od deset godina iz dirljivog susreta: Jonathan „Sugarfoot“ Moffett, legendarni bubnjar benda izvanrednog Michaela Jacksona, predložio je Alessandru Sabbatiniju u Los Angelesu da oblikuje predstavu kojom bi upotrijebio svoje divljenje prema Michaelu kako bi stvorio nešto zaista posebno. Tako je rođen projekt „Human Nature“, show koji nudi ikonične nastupe Michaela Jacksona, koje je kralj popa pripremao za svoju posljednju veliku predstavu „This Is It“.

„Human Nature“ publici pokazuje ono što je Michael želio prikazati kao završni događaj i vrhunac svoje glazbene karijere. To je daleko više od jednostavnog poklona, to je dovršeni koncert gdje svaki detalj ostaje vjeran izvorniku.

„Human Nature Live Show“ je događaj za cijelu obitelj, zaista nevjerojatan spektakl koji je rođen iz iskrenog prijateljstva i zajedničke strasti prema umjetniku koji se upisao u glazbenu povijest i koji je nadahnuo obožavatelje svih naraštaja diljem svijeta.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 13. studenoga od 10 sati na mrežnim stranicama eventim.hr, ulaznice.hr i blagajni Lisinskog.

Sljedeći događaj

29
velj
Zagreb
Vintage Industrial Bar
Kandžija u Vintage Industrial Baru