25
stu
Zagreb
Peti Kupe

Hush!: Disguised, Insolate, El Commando @ Peti Kupe

Zagreb | Peti Kupe

25. 11. 2023 | 23:00

Hush!: Disguised, Insolate, El Commando @ Peti Kupe

Hush!: Disguised, Insolate, El Commando @ Peti Kupe

share

Hush!: Disguised, Insolate i El Commando u zagrebačkom klubu Peti Kupe

Na sljedeći Hush!, koji je postao prepoznatljiv po svojoj iznimnoj slobodi, toleranciji i odličnoj techno glazbi, prvi put u Hrvatsku dovodimo DISGUISED, duo iz Njemačke!

Alvaro i Domenik, obojica porijeklom iz južne Njemačke, zrače ekstravagancijom i zabavom na svakom koraku. Bez obzira jeste li uživali u njihovoj glazbi na labelima poput Inherit, Suara ili BCCO, ili ih samo promatrali dok nastupaju, njihova strast prema techno glazbi i inspiracija zvucima ranih 2000-ih stvorili su jedinstvenu fuziju brze i melodične techno glazbe, uz utjecaje Toola i Detroitskog techna.
Oni su vlasnici izdavačke kuće Inherit, koja je nakon izdanja nekoliko hitova završila na vrhu Beatportovih ljestvica, a uslijedila je i istoimena serija događanja u poznatim berlinskim underground klubovima.

Na našem line-upu pridružuje se i El Commando, mladić iz Splita, čija ljubav prema elektronskoj glazbi započinje 2011. godine u podrumu poznatom kao ‘Klub Kocka’. Osvojio je Illectricity Nucomers natječaj 2012. godine, bio je član kultnog splitskog kolektiva ‘LoopJunkies’ te rezident DJ zagrebačkog kolektiva ‘NO BALANCE’. Također je suosnivač serijala ‘PULP’ i ‘TAMAN’, koji se trenutno održavaju u Splitu i Zagrebu. Splićanin je strastveni poklonik razlomljenih ritmova, pa će njegov izvanredni izbor glazbe iz techno, house i electro žanrova neizbježno curiti jungle i dubstep na sve strane. Dođite rano jer će El Commando biti odgovoran za otvaranje večeri.

Kao šećer na kraju, do samog kraja večeri, s vama ostaje Insolate, glavna osoba iza Hush! eventa i izdavačke kuće Out of Place. Insolate, koju su jednom prilikom nazvali “našim najboljim izvoznim proizvodom”, svojom glazbom osvaja od Amerike do Kine i svira u najvažnijim klubovima Europe, uključujući Berghain, Tresor, Fabrik i na festivalima kao što su Tomorrowland, Exit i Sonus. Ona će biti odgovorna za zatvaranje večeri, čime ste osigurani vrhunski glazbeni doživljaj od početka do kraja.

Sljedeći događaj

26
stu
Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu
Foyer HNK
Klasika nedjeljom 3 u HNK Zagreb