05
svi
Zagreb
Peti Kupe

Hush! w/ Lady Starlight (live), Insolate, Phrasal

Zagreb | Peti Kupe

05. 05. 2023 | 21:00

Hush! w/ Lady Starlight (live), Insolate, Phrasal

share

Ne postoji mnogo poveznica između pop glazbe, heavy metala i techna, ali upravo je Lady Starlight, karika koja spaja naizgled nespojivo. Naime, ova je američka DJ-ica i producentica dijelila pozornicu s nekima od najvećih imena glazbene scene poput Lady Gage, Iron Maidena i Judas Priesta, a impozantnom popisu imena dodala je i suradnju s ikonama techno svijeta – Jeff Millsom, Surgeonom te Rodhadom
.
Domaćoj publici po prvi puta će se predstaviti u sklopu Hush! serijala techno partyja koji su nastali u Osijeku prije godinu dana kao projekt s potpisom domaće DJ-ice i producentice, Insolate. Vlasnica je izdavačke kuće Out Of Place, a u karijeri koja se proteže 20 godina nastupila je u nekima od najekskluzivnijih noćnih klubova kao što je Berghain, a čiji dašak atmosfere publici dočarava kroz organizacije serijala klupskih večeri.

Postavu će upotpuniti mladi i talentirani rezident programa, Phrasal. Prethodnu je godinu obilježio nastupom na Sea Star festivalu te svirkama u Berlinu, a u Zagreb stiže direktno iz Bielefelda gdje će za njemačku publiku selektirati u clubu Forum.

 Nakon šest partyja u četiri grada Hush! kolektiv vraća se u Zagreb gdje će u petak, 5. svibnja u Petom Kupeu, po svemu sudeći, publici ponovno pokazati zašto je njihov moto: less words, more music.

Sljedeći događaj