24
velj
Zagreb
Peti Kupe

Hush! with Patrick Mason

Zagreb | Peti Kupe

24. 02. 2023 | 20:00

Hush! with Patrick Mason

Hush-24-02_Insta Feed

share

Svi poklonici techno glazbe zasigurno su već vidjeli energičnenastupe jedinstvenog umjetnika Patricka Masona koji su postaliviralni na društvenim mrežama. Patrick Mason više je od DJ-a, on jepolarizirajuća ličnost koja ekstravagantnu vanjštinu vještooživotvoruje glazbenim odabirom te je kao takav zasigurno noćnamora svih techno snobova. Patrick Mason plesne podije osvajajedinstvenim, hibridnim spojem techna i housea, a cjelokupan dojamnerijetko upotpunjava obradama pop pjesama koje su umeđuvremenu postale njegov svojevrsni zaštitni znak. Međutim,upravo to je ono što ga čini tako zanimljivim! Upravo će Patrick Mason biti headliner prve HUSH! večeri, koja se održava 24.2. u zagrebačkom klubu Peti kupe.

HUSH! je serijatechno partija koji su pokrenuti u Osijeku, a iza njih stoji Insolate.Partiji su vrlo brzo stekli veliku popularnost, tako da su posjetiteljipartija bili i iz Zagreba, Beograda, Budimpešte i drugih većihgradova regije. HUSH! partiji su naglasak stavili na kvalitetnom technu, tako da su do sada svirala imena koja su imala premijernenastupe u Hrvatskoj. Tako je i sa Masonom, koji će po prvi put svirati hrvatskoj publici.

“HUSH! je koncept koji vas poziva da utonete u trenutak, da budete HUSH!, da zaboravite na probleme i samo uživate u glazbi. To smoželjeli postići, i drago nam je da nam takve reakcije dolaze odpublike. Na HUSH! partijima ćete mobitele spremiti u džep, i uživatiu svakom momentu audiovizualnih nastupa.” izjavila je Insolate.Insolate ne treba posebno predstavljati, njena karijera jeimpozantna, vlasnica Out Of Place izdavačke kuće, pokretačicanekoliko iznimno uspješnih koncepata partija, i globalno poznata DJica s karijerom gotovo 20 godina. Njeni techno setovi tresli sunajveće klubove i festivale, poput Berghaina, Rex-a, MovementDetroit festivala, Tommorowlanda i Exita. Uz nju, publiku će zagrijati DJ Phrasal, mladi i talentirani DJ iz Osijeka, koji je dio HUSH!kolektiva

Sljedeći događaj

24
velj
Split
Hrvatski dom Split
Elizabeta Adžaga