04 - 05
velj
Zagreb
Boogaloo

I. Bee & Minea- 90’s Mega Dance Party

Zagreb | Boogaloo

04 - 05.02.2023

I. Bee & Minea- 90’s Mega Dance Party

4CF5AB76-62D1-4799-AD24-E0AEB613D06F

share

• Devedesete se vraćaju na velika vrata, 04.02 u Boogaloou
• Cro dance kraljice I Bee&Minea & zajedno na velikom 90’s partyju
• Support act by dj Cex

Novi 90’s Party, na kojem će nastupiti dvije hrvatske dance kraljice – I Bee& Minea održat će se 04.02. u Boogaloou! Ljubitelji zaraznog zvuka devedesetih koji pamte i naizust znaju sve cro dance hitove, partijat će s naše dvije protagonistice do ponoci!
Ivana Banfić – I Bee i njezini mega 90′ hitovi “Šumica”, “Šumica 2”, “Imam te“, “Cigareta”, “Nag“ i drugi, kojima je pokorila hrvatsku dance scenu devedestih, donijeli su joj titulu Kraljice hrvatskog dancea. I Bee je nastavila uspješnu karijeru do danas, a iza sebe broji čak devet studijskih albuma i mnoštvo osvojenih nagrada uključujući Porin za hit godine te dva Grand prix-a HRF-a.

Da bi ovaj dance duo bio potpun, nedostaje nam još samo miljenica publike Renata Končić – Minea i njezini hitovi poput “Good boy”, “Vrapci i komarci”, “Rano”, “Da me ‘oće Stipe“ ili “Uberi ljubicu”, koji su, također, bili jedni od zaštitnih naslova Cro dancea devdesetih! Uvijek nasmijana Minea i danas puni klubove diljem Hrvatske, a uz uspješnu pjevačku karijeru etablirala se i kao Tv voditeljica.

Sljedeći događaj

04
velj
Zagreb
AKC Attack
Kpax! / Koridor / Omča u Attacku!