16
lis
Zadar
Crkva sv. Krševana

In memoriam Valter Dešpalj: Svečano otvorenje sezone i Dalmatinskog ciklusa

Zadar | Crkva sv. Krševana

16. 10. 2023 | 20:00

In memoriam Valter Dešpalj: Svečano otvorenje sezone i Dalmatinskog ciklusa

kuzd otvorenje

share

16. 10. 2023. u 20 sati, Crkva sv. Krševana

Zadarski komorni orkestar
Solistica i umjetnička voditeljica: Monika Leskovar, violončelo
Solist: Branimir Pustički, violončelo

Program: Hugo Wolf, Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Giovanni Sollima, Edvard Grieg
___
Svečani koncert otvorenja sezone na rasporedu je u ponedjeljak, 16. listopada u 20 sati u crkvi sv. Krševana. Na programu In memoriam Valter Dešpalj nastupa Zadarski komorni orkestar uz dvoje violončelista: Moniku Leskovar, koja je ujedno i umjetnička voditeljica, i Branimira Pustičkog. Izvest će se Talijanska serenada Huga Wolfa, Haydnov Koncert za violončelo i orkestar br. 1 u C-duru, Vivaldijev Koncert za dva violončela i gudače u g-molu, RV 531, skladba Violoncelles, vibrez Giovannija Sollime i Griegova Holberg-suita.
___
Ulaznice su u fizičkoj prodaji u petak, 13. 10. od 11 do 13 i od 18 do 20 sati, zatim u subotu, 14. 10. od 11 do 13 sati, te na dan koncerta u ponedjeljak, 16. 10. od 11 do 13 i od 18 do 20 sati na info pultu Providurove palače. Pravo na kupnju ulaznice s popustom moguće je ostvariti isključivo u fizičkoj prodaji. Popust se odnosi na umirovljenike, studente, učenike, osobe s invaliditetom i djecu mlađu od 12 godina.

U tijeku je upis pretplate za Koncertnu sezonu 2023./24. U ponudi su dva pretplatnička paketa vrhunskih koncerata po povoljnijim cijenama, koji se mogu kupiti putem interneta na adresi kuzd.mojekarte.hr, te na info-pultu II Palače, Trg Petra Zoranića 1.

Više detalja o programu nalazi se na adresi: www.kuzd.hr

Sljedeći događaj

17
lis
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana
Zagrebačka filharmonija: Napokon orkestar