10
pro
Zagreb
Boogaloo

Indira Forza

Zagreb | Boogaloo

10. 12. 2021 | 20:00

Indira Forza

Indira Forza

share

Indira Forza! Za rijetko koju pjevačicu ili općenito javnu osobu bi ovaj nadimak bio prikladniji nego za Indiru, a za uvjeriti se u to valja doći na njen koncert u Boogaloo u petak, 10. prosinca! Bit će to presjek njene solo karijere, ali i hitova s Colonijom, drugim riječima vrhunski spektakl i obilje pozitivne energije. Cijena ulaznice u pretprodaji je 70 kuna i može se kupiti preko sustava Entrio, a na ulazu će koštati 90 kuna.

Indira je dobila ime po indijskoj premijerki Indiri Gandhi, a znači “živa vatra”. Upravo to je prva asocijacija na nju, pogotovo kad su njeni nastupi u pitanju. Glazbom se počela baviti već s devet godina, a svoj prvi bend “Zauvijek mladi” s još četiri prijateljice osnovala je u osmom razredu. Ipak, ono što je najviše odredilo njenu karijeru i donijelo prepoznatljivost je grupa Colonia koju je osnovala 1995. s Borisom Đurđevićem i Tomislavom Jelićem. U bendu koji iznjedrio brojne dance hitove uz koje je plesalo više generacija zadržala se do 2017.godine kad kreće s vlastitom karijerom. Uz veliki hit “Dođi” posebno vrijedi istaknuti i duet s Halidom Bešlićem za pjesmu “Iskra”.

Od samog početka prikazivanja showa “The Voice” angažirana je kao članica žirija. Osim glazbom, svestrana Indira dizajnira namještaj i sprave za vježbanje.

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100044185041938

Instagram: https://www.instagram.com/indiralevak/?hl=en

Sljedeći događaj

10 - 11
pro
Rijeka
Omladinski Kulturni Centar Palach
Ri Rock festival