02
velj
Zagreb
AKC Attack

ISPITNI DROPOVI x KSFPZG x Heiße Scheiße

Zagreb | AKC Attack

02. 02. 2023 | 22:00

ISPITNI DROPOVI x KSFPZG x Heiße Scheiße

ISPITNI

share

AKC Attack
2.2.2023.
22h
3€

Ulaznice možete kupiti na ulazu u četvrtak, 2.2.
Sav novac od prodanih karata ide Faktivu. Faktiv je feministički kolektiv čije područje djelovanja obuhvaća borbu za radnička i socijalna prava žena, protiv rodno uvjetovanog nasilja prema ženama, te zalaganje za reproduktivna i seksualna prava. Kolektiv fAKTIV organizira svake godine Noćni marš – 8. mart, kao prosvjednu manifestaciju povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena. Kako su pomaci u ravnopravnosti žena u društvu još uvijek neznatni, sustavno održavanje Noćnog marša je i dalje potrebno, za iznošenje zahtjeva u javnom prostoru. Pored Noćnog marša, fAKTIV je često prisutan akcijama u javnom prostoru.


Pridružite se partiju Kluba studenata Fakulteta političkih znanosti. Bio je naporan semestar, svi smo uprli moždanim vijugama i pripremamo ispite, onako, pravo đački – ili bar tako stoji u službenim dopisima užoj rodbini.
Da rodbina ne bi posumnjala, red je da provedemo stvar do kraja i pokažemo kako smo se pošteno opustili od napornoga rada. S tim na umu, pozvali smo klasični KSFPZG alumni line up koji će šarat kroz žanrove i vajbove ko četverogodišnjaci kojima je naređeno da nacrtaju Mona Lisu.

LINE-UP

Zao
https://www.mixcloud.com/…/this-summer-hits-differently/

lacque
https://www.mixcloud.com/…/blip-culture-gradsky-session/

mkb
https://www.facebook.com/vrucesranje/

Meka Drina
https://soundcloud.com/mekadrina/sets/mixezzz…

Boško

Sljedeći događaj

03
velj
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana
Zagrebačka Filharmonija – Plavi Ciklus: Leoš Svarovsky