12
lis
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Mala dvorana

J.R. August

Zagreb | Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Mala dvorana

12. 10. 2021 | 20:00

J.R. August

J.R. August

share

J.R. August osvojio je publiku i kritiku svojim neprikosnovenim talentom, a u Lisinski dolazi u pratnji orkestra i zbora!

Glazbenik svjetskog kalibra i trostruki dobitnik nagrade Porin, na ovogodišnjem je izdanju dodjele nagrada postavio dva velika presedana: prvi puta u povijesti nagrade, Porin za album godine osvojio je najbolji novi izvođač te je albumom godine proglašen album na engleskom jeziku.
Album Dangerous Waters, na kojem se nalazi deset J.R.-ovih glazbenih majstorija, publika i kritika prihvatili su s oduševljenjem: osim na Porinu, J.R. je trijumfirao i na dodjeli nagrada Rock&Off, osvojio je nagradu Music Pub Zlatka Turkalja za album godine te se našao na vrhu većine godišnjih top lista najboljih albuma.
Nedavno objavljena kolekcija triju EP-jeva Murky Waters donosi jedanaest J.R.-ovih uspješnica, pjesme s kojima je sve započelo: The Darkroom BoogieBlack Limousine, Distort Reality, Change of Seasons i druge.
J.R. August glazbenik je spreman za svjetske pozornice, a upravo će u Lisinskom započeti njegovo novo glazbeno poglavlje – u pratnji orkestra i zbora, J.R. August uvest će vas u svoj zavodljiv svijet u kojem se njegov prepoznatljiv falset miješa s različitim glazbenim stilovima pripovijedajući fantastične priče iz šuma, planina i rijeka kojima se inspirira.
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje COVID potvrde (u elektronskom ili pisanom obliku) ili uz antigensko testiranje, identifikacijski dokument i, naravno, kupljene ulaznice. COVID potvrdu trebaju imati svi stariji od 12 godina, a oni koji je nemaju, dužni su pristupiti brzom testu. 
Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan koncerta od 18 do 19:30 u prostorima Lisinskog ili najranije 48 sati prije koncerta u poliklinici Life (Trpinjska ul. 5A, Zagreb) uz predočenje ulaznice za koncert u organizaciji Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. 

Ranije kupljene ulaznice potrebno je zbog rasporeda sjedenja zamijeniti na blagajni Lisinskog, najkasnije do ponedjeljka, 4. listopada.

Sljedeći događaj