03
pro
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

Jacques Houdek: Kad si sretan

Zagreb | Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

03. 12. 2023 | 10:00

Jacques Houdek: Kad si sretan

Jacques Houdek Kad si sretan

share

Omiljeni Jacques i najljepše dječje pjesme i ovoga prosinca u Lisinskom!

Na veliku radost klinaca i klinceza, omiljeni Jacques Houdek i ove godine priređuje ekskluzivni i najposjećeniji program za djecu – KAD SI SRETAN!

Sada već tradicionalno u prosincu, Jacques i njegovi veseli gosti ispunit će veliku dvoranu najljepšim dječjim pjesmama, plesom, smijehom, veseljem i pravom blagdanskom čarolijom!

Nakon više od 15 rasprodanih velikih dvorana, i ovogodišnje će druženje zasigurno do posljednjega mjesta popuniti našu dvoranu koju klinci i klinceze uvijek rado posjećuju i s nestrpljenjem cijele godine iščekuju novo druženje s najdražim pjevačem koji je svojim neponovljivim izvedbama ušao u njihova srca i stvorio uspomene kojih će se zauvijek sjećati.

Pomno osmišljen album za djecu ‘Kad si sretan – najljepše dječje pjesme’ najdraže je glazbeno izdanje klinaca novoga tisućljeća, a ove će godine proslaviti svoju punoljetnost! Da, da – svi ste pozvani na veliki 18. rođendan najprodavanijeg albuma za djecu, gdje će najpoznatijom pjesmom za djecu – Kad si sretan – započeti još jedan spektakl za cijelu obitelj!

Stoga ne propustite jedinstveni glazbeni doživljaj koji možete doživjeti samo u Lisinskom i sa svojim mališanima uživajte u bezvremenskim hitovima Nije lako bubamarcu, Zeko i potočić, Kad se male ruke slože, Kauboj i Indijanac i mnogim drugima!

Gosti: ENDI, TALENT STUDIO M, SVETI NIKOLA…

Sljedeći događaj

03 - 17
pro
Zagreb
Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu
Vještica Hillary i uvrijeđeni kontrabas – HNK Zagreb (izvedbe u prosincu)