03 - 04
svi
SLAVONIJA I BARANJA
Daruvar

JazzNaDar: Novi jazz festival

SLAVONIJA I BARANJA | Daruvar

03 - 04.05.2024

JazzNaDar: Novi jazz festival

JazzNaDar: Novi jazz festival

share

U gradu Daruvaru će se 3. i 4. svibnja održati festival “JazzNaDar” na zanimljivim gradskim lokacijama, u paviljonu u Julijevom parku te u Društveno kulturnom centru Daruvar.

Nastupit će Filip Pavić Quartet, B’sFUNstallation i Leikauff Project te će izvoditi autorske skladbe. Također će se održati i seminari vezani za improvizaciju i aranžiranje koje će održati solisti koncerata.

Ovo je prilika da uživate u toplom, akustičnom jazzu Filipa Pavića Quarteta u prekrasnom paviljonu Julijevog parka, 3. svibnja s početkom u 18:00 sati. A to je samo početak!
Jeste li spremni za glazbene vibracije sedamdesetih s Juricom Leikauffom u amfiteatru Društveno-kulturnog centra Daruvar 4. svibnja od 19:30? A nakon toga, ne propustite izniman nastup Zvonimira Bajevića i njegovog B’sFUNstallationa u 21:00 sat!
Ali to nije sve! Za ljubitelje jazza, subota 4.5. donosi seminare “Jazz Do It” u Društveno kulturnom centru Daruvar, gdje ćete imati priliku učiti od vrhunskih glazbenika koji su nastupili prvog dana festivala!

Sljedeći događaj

03
svi
Rijeka
Pogon kulture
Kawasaki 3P – Pogon Kulture