29
pro
Velika
Aquapark Shhhuma

Jelena Rozga - Aquapark Shhhuma

Velika | Aquapark Shhhuma

29. 12. 2023 | 20:00

Jelena Rozga - Aquapark Shhhuma

Jelena Rozga – Aquapark Shhhuma

share

Koncert Jelene Rozge u Aquaparku Shhhuma, 29.12.2023.

Ninina čarobna Shhhuma, najčarobniji je advent u Slavoniji koji već treću godinu za redom privlači brojne posjetitelje iz cijele hrvatske a i šire. Advent „Ninina čarobna Shhhuma“ advent je u Aquaparku Shhhuma, u srcu Parka prirode Papuk. Kao takav je jedinstven, s brojnim do sada neviđenim blagdanskim dekoracijama kao što je svjetleće drvce visine 7m smješteno na sredini olimpijskog bazena, ili bazen prepun svjetlećih plutajućih poklona.

Gastronomska strana ovog adventa, s preko 15 adventskih kućica, s naglaskom na domaće Slavonske proizvode i recepte, sve posjetitelje oduševljava.

Najčarobniji blagdanski ugođaj, na jedinstvenom adventu u Hrvatskoj, upotpunjen je bogatim glazbenim programom. Vrhunski domaći i regionalni izvođači zabavljat će publiku na ovom adventu, ne propustite i vi biti dio ove čarolije!

Jedna od najpopularnijih domaćih estradnih zvijezda, čiji se hitovi pjevaju na svim proslavama i puštaju u svim klubovima, zabavljat će publiku na adventu „Ninina čarobna Shhhuma“ u petak 29.12.2023. s početkom od 20h.

Zabavljat ćemo se uz najveće hitove kao što su „Bižuterija“, Ti i ja“, „Dani su bez broja“, „Nirvana“, „Razmažena“, „Ako poludim“ i brojnim drugim.

Više informacija o događajima i adventu na: www.shhhuma.com

Sljedeći događaj