28
ruj
Zagreb
Vintage Industrial Bar

Jimmy Stanić, Barbara & The Boys u Vintage Industrial Baru

Zagreb | Vintage Industrial Bar

28. 09. 2023 | 20:00

Jimmy Stanić, Barbara & The Boys u Vintage Industrial Baru

Jimmy Stanić, Barbara & The Boys u Vintage Industrial Baru

share

Jimmy & Barbara Stanić u pratnji The Boysa preuzimaju Vintage Industrial

U četvrtak 28. rujna stiže nam zagrebačka glazbena legenda – Jimmy Stanić, koji će uz pjevačke bravure pružiti publici i stand-upovske rutine za koje inspiraciju crpi cijeli život.

Stjepan Jimmy Stanić, doajen hrvatske zabavne i jazz-glazbe, unatoč poodmaklim godinama, na glazbenoj je sceni i dalje aktivan. Bistra duha, čista glasa i zadivljujuće energije, na pozornici priziva duh glazbe čija vrijednost „nikad neće proć“ i koju upravo on – šarmantan, duhovit i vječno mlad – utjelovljuje. Stariju je publiku već odavno osvojio, a mlađa ga tek otkriva. Njegovi su nastupi na ovim prostorima
jedinstveni ne samo zbog vrhunske interpretacije jazz-standarda te evergrina nego i duhovitih „intermezza“, danas bismo rekli, stand up.

Uz sve to, Jimmy izvodi i predratne, već pomalo zaboravljene šlagere sa zagrebačkim štihom. A kad mu se na pozornici pridruži i supruga Barbara, probudi se duh staroga građanskog Zagreba. Bravuroznim Jimmyjevim nastupima nemali doprinos daju i The Boys – trolist vrsnih instrumentalista u njegovoj pratnji.

Ulaznice: 10,00 € / 14,00 € | Dirty Old Shop (Tratinska 34) / VIB & Grif (Savska 160)

Sljedeći događaj

28
ruj
Zagreb
Peti Kupe
Toni Starešinić u Petom Kupeu