19
stu
Šibenik
Kuća umjetnosti Arsen

Kaki King - otkazano

Šibenik | Kuća umjetnosti Arsen

19. 11. 2021 | 20:00

Kaki King - otkazano

Kaki King

share

Koncert je otkazan.

Američka glazbenica i skladateljica te prva žena na Rolling Stone listi “bogova gitare” u studenom stiže u Šibenik. Smatraju je jednom od najzanimljivijih gitaristica i kompozitorica u zadnjih nekoliko dekada zahvaljujući fascinantnoj tehnici sviranja gitare koju često koristi i kao perkusije. Virtuoznost i eksperimentalni zvuk za uho je zapeo svjetski poznatim bendovima i glazbenicima s kojima je dijelila pozornicu – Foo Fighters, Marianne Faithful, David Byrne, Robert Randolph, Keb Mo, Soulive, Mike Gordon i Charlie Hunter samo su neki od njih.

2015. godine odradila je svjetsku turneju s multimedijalnim performansom The Neck is a Bridge to the Body, prijelomnim trenutkom u njenoj karijeri koji ju je približio eksperimentalnom teatru. Nastavak tog smjera je i novi album Modern Yesterdays koji je objavila krajem prošle godine. Nakon Amsterdama, Pariza i Londona album će promovirati i u Šibeniku!

ULAZNICE
130 kn/150 kn od 15.11.2021.

FIZIČKA PRODAJNA MJESTA:
City Point
blagajna Arsena (od 1. listopada, u radnom vremenu od 9 do 21 sat)
Na fizičkim prodajnim mjestima članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje važeće članske iskaznice ostvaruju popust pri kupnji ulaznica – cijene ulaznica su 110/130 kuna.

Uz ulaznicu je potrebna i COVID potvrda.

Sljedeći događaj

20
stu
Rijeka
Pogon kulture
THE STRANGE, WHITE ON WHITE