21
lis
Zagreb
Dancing Bear

Kanda Kodža i Nebojša

Zagreb | Dancing Bear

21. 10. 2022 | 17:00

Kanda Kodža i Nebojša

5be5a5ee-eba3-3ca6-8f3c-a08b1421a546

share

Bend Kanda Kodža i Nebojša koji djeluje više od 30 godina ponovo dolazi u Hrvatsku ● Predstaviti će novi album te snimiti spot za nadolazeći singl upravo u Zagrebu s legendarnim Gonzom ● Album će biti predstavljen 21. listopada 2022. godine u Dancing Bear trgovini (Gundulićeva 7) u 17h
Kultni beogradski rok bend Kanda Kodža i Nebojša (KKN) koji više od 30 godina stvara autorsku rock glazbu ponovo dolazi u Hrvatsku, a povod je višeslojan – grupa će predstaviti novi album “Beton”, a za jednu pjesmu s ovog albuma spot će se snimati upravo u Zagrebu.

Album će biti predstavljen zagrebačkim novinarima i stručnoj javnosti 21. listopada 2022. godine u prostoru  Dancing Bear trgovine u Gundulićevoj 7 u 17 sati. Promocija u Zagrebu održava se samo dva dana nakon predstavljanja albuma u Beogradu i ovo će biti prilika da, poslije dugo vremena, svi zainteresirani popričaju s bendom i  preslušaju novi album.

Na promociji će novinari imati priliku razgovarati s Oliverom Nektarijevićem, osnivačem benda i vokalistom, kao i s ostalim članovima. O bendu, njegovom razvoju i utjecaju koji je imao na generacije stasale devedesetih govorit će novinar i muzički kritičar Dubravko Jagatić, a u ulozi gošće i domaćice naći će se beogradska rock novinarka i direktorica festivala Dok’n’Ritam Sandra Rančić.

KKN je kvintet koji čine vokalist Oliver Nektarijević, gitaristi Janko Mostarlić i Nenad Pejović, basist Boško Stanojević te bubnjar Vladan Rajović. Na beogradskoj promociji čulo se da bend i na ovom studijskom albumu, devetom po redu, donosi svoj „prepoznatljiv zvuk, introvertne teme, Oliverov katarzični vokal, snažnu ritam sekciju i upečatljive rifove“.

Sljedeći događaj

21
lis
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana
Orchestre Symphonique de Montreal