23
ožu
Osijek
Dvorana Gradski Vrt

Kasovih 15 - slavljenički koncert

Osijek | Dvorana Gradski Vrt

23. 03. 2024 | 20:00

Kasovih 15 - slavljenički koncert

Kasovih 15 – slavljenički koncert

share

Pripremite se za jedinstveno glazbeno iskustvo jer bend Kas slavi 15 godina na glazbenoj sceni!

Pozivamo vas da se pridružite slavljeničkom koncertu koji će se održati u Dvorani Gradski vrt u Osijeku, u subotu, 23. ožujka 2024. godine s početkom u 20:00 sati.

Kas je bend čije je srce oduvijek kucalo u ritmu ljubavi, a to se osjeća u svakoj noti njihove glazbe. Već 15 godina, Kas nas osvaja svojim glazbenim umijećem i nevjerojatnom energijom na pozornici. Kroz godine, prošli su razne faze, ali uvijek su dominirali svojom strašću prema glazbi, nevjerojatnom povezanošću s publikom i pristupom koji te tjera da se osjećaš dobro i voljeno. Vjerojatno je zbog toga nastao i njihov slogan: večeras slavimo ljubav!
Ovaj koncert je, osim zbog rođendana, poseban i jer će se održati u njihovom rodnom gradu, gradu koji im je bio inspiracija i mjesto gdje su svoje prve note izvodili pred publikom. Sada je vrijeme da zajedno proslavimo ovaj važan jubilej u njihovoj karijeri.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji na sljedećim lokacijama:
Barcelona pub / Osijek
Fort pub / Osijek
Caffe bar Glenn’s / Donji Miholjac
Eagle pub / Đakovo
Rock caffe / Županja
Također, ulaznice možete kupiti putem online sustava prodaje karata CoreEvent.
Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi samo 12 EUR, dok će na dan koncerta cijena biti 15 EUR.
Osim članova benda, na pozornici će se naći i nekoliko gostiju iznenađenja – prijatelji i suradnici koji su obilježili 15 godina ove glazbene magije.
Pridružite nam se kako bismo zajedno proslavili ovaj poseban trenutak za bend. Dođite i provedite večer uz sjajnu atmosferu i odličnu zabavu. Pridružite nam se u slavlju ljubavi, glazbe i nezaboravnih trenutaka!
Vidimo se na Kasovih petnaest!

Sljedeći događaj

23
ožu
Zagreb
Jiggy Music Bar
Tequila Sunrise @ Jiggy Music Bar Zagreb