17
stu
Zagreb
Klub Močvara

KOIKOI u Močvari

Zagreb | Klub Močvara

17. 11. 2023 | 21:00

KOIKOI u Močvari

KOIKOI Močvara

share

KOIKOI stižu u Močvaru 17. studenog!

Upravo klub na savskom nasipu bio je mjesto njihovog prvog koncerta u Zagrebu, koji je otvorio put i albumu „Pozivi u stranu“ i samom bendu u čijoj se biografiji nakon toga našlo više od 80 nastupa u preko 15 zemalja. Dvije sezone kasnije Močvara će biti mjesto na kojem će KOIKOI simbolično zatvoriti turneju koja je pratila uspješan debi i okrenuti se novim pjesmama. Za razliku od prvog koncerta na kojem se zbog tadašnjih uvjeta moralo sjediti ovaj nadolazeći bit će u potpunosti drugačiji susret sa zagrebačkom publikom.

KOIKOI je najlakše nazvati indie-rock bendom, ali u njihovoj glazbi krije se puno više toga. Iz njihove izdavačke kuće Moonlee Records reći će kako bend slušatelje začara „transžanrovskim kombiniranjem autohtone glazbene tradicije i suvremenih zapadnih trendova“, a ako se onoj sintagmi indie-rock trebaju dodati još neki „opipljivi“ žanrovi, to se može napraviti s pojmovima post-punk, dream-pop ili disco-punk.

Limitirana količina od 50 early bird ulaznica u prodaji će se naći u ponedjeljak 2. listopada po cijeni od 10 eura. Kad se prodaju cijena im skače na 12 eura, dok će na dan koncerta 17. studenog iznositi 15 eura. Kupiti se mogu na službenoj stranici kluba Močvara.

Koncert se održava u sklopu projekta “Močvarno poduzetništvo” kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Koncert je podržan od strane Liveurope mreže. Mreža Liveurope sufinancirana je kroz program Kreativne Europe Europske unije.

Sljedeći događaj