01
lis
Zagreb
Zagrebački velesajam

Kruder & Dorfmeister

Zagreb | Zagrebački velesajam

01. 10. 2022 | 20:00

Kruder & Dorfmeister

FB_page_cover_003

share

Kultni bečki dvojac dolazi predstaviti svoj posljednji album „1995“, nastao objavom pronađenih snimaka iz te godine. Nastup i ovaj put prati dojmljivi vizualni koncept.

Kraljevi downtempa ponovo stižu u Zagreb. Proslavljeni austrijski dvojac Kruder & Dorfmeister nastupit će 1. listopada u Zagrebu, u 9. paviljonu Zagrebačkog velesajma, u organizaciji Collage. Tom će prigodom predstaviti svoj posljednji album „1995“, i to uz novi vizualni koncept kojeg potpisuje poznati bečki kolektiv formlos.

Kruder i Dorfmeister su gotovo zaboravili na te snimke, dok nisu pronašli neke primjerke tih ploča kopajući prije dvije godine po svojoj arhivi. Potražili su tada pomno i master vrpce, a nakon što su ih pronašli, odlučili su snimiti album i nazvati ga „1995“, po godini proizvodnje tih dotad neobjavljenih pjesama.

I ovaj je album izazvao velik interes diljem svijeta, posebno među obožavateljima njihovih radova iz zlatne ere, pokazavši kako su stare pjesme dobre poput starog vina. Napravljen je u prepoznatljivom stilu ovog dvojca, tj. kao kombinacija trip hop, hip hop i jazzy zvukova. Takvi će zvukovi odjekivati i Zagrebačkim velesajmom 1. listopada, a uz odlično auditivno iskustvo publici je zajamčen i dojmljivi vizualni šou, poput onih prije nekoliko godina na sjajnim nastupima Krudera & Dorfmeistera u Šibeniku i Zagrebu.

Ograničen broj Early Bird ulaznica je u prodaji preko sustava Entrio.hr, po cijeni od 150 kn.

 

 

Sljedeći događaj

01
lis
Zagreb
Boogaloo
JeboTon Ansambl