18
srp
Rijeka
Omladinski Kulturni Centar Palach

Kultur Shock

Rijeka | Omladinski Kulturni Centar Palach

18. 07. 2022 | 21:00

Kultur Shock

Kultur Shock / promo

share

Nažalost, kiša je spriječila sinoćnju riječku koncertnu proslavu 25 godina rada Kultur Shocka. Svi preduvjeti su bili spremni: tehnička produkcija, bend odmoran i spreman za nastup kao i dolazak fanova ne samo iz Rijeke i okolice nego i iz Istre, Slovenije, Austrije…sve osim kiše koja se pojavila nenadano.

Večer je ipak prošla u spontanom druženju okupljene publike i članova benda, svojevrsna utjeha i nada za neku drugu priliku. Srećom ona se i otvorila. Iako jevbend na turneji dogovoren je novi termin održavanja koncerta.

Novi datum je ponedjeljak 18.07. OKC Palach.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ujedno, u prodaju je pušten i preostali broj ulaznica po pretprodajnoj cijeni od 75,00 kn. Prodajna mjesta su Dallas music shop Rijeka i sustav Entrio. Na dan koncerta ukoliko ih ostane ulaznica se penje na 95,00 kn.

Tako će nakon sedam godina Kultur Shock, ponovno zasvirati u Palachu i proslaviti svojih 25 godina u klupskoj atmosferi.

Informacije o povratu ulaznica

– onima kojima novi datum i/ili nova lokacija ne odgovaraju omogućen je povrat ulaznica do ponedjeljka 18.07.

– povrat za hard copy ulaznice moguć je isključivo na mjestu gdje su kupljene

– osobama koje su kupile ulaznice putem sustava Entrio poslan je email sa informacijama o povratu

Napomena:

Za osobe koje će doći na koncert u Palach a imaju ulaznicu prvotnog koncerta po prodajnoj cijeni od 95 kn omogućiti ćemo refundaciju od 20 kn na ulazu u  klub.

Sljedeći događaj

18
srp
Zagreb
Klub Močvara
Etno na putu