07
lis
ZAGREB I OKOLICA
Zagreb

Kuzma & Shaka Zulu

ZAGREB I OKOLICA | Zagreb

07. 10. 2022 | 20:00

Kuzma & Shaka Zulu

Kuzma i Shaka Zulu 2 (1)

share

Svi znaju, i svima je jasno – Kuzma & Shaka Zulu borci su protiv tuge, depresije, negative. U rokovnike valja pribilježiti petak, 7. listopada. Pretprodajna cijena ulaznice je 65 kuna, na dan će, ako ih kojim slučajem ostane, koštati 80 kuna. Kupiti se mogu u Saxu za radnog vremena kluba!

Mjesto radnje: Sax!

Kuzma & Shaka Zulu su splitska rap-reggae-dance-italo disco grupa. Osnovani su krajem 1993. godine, a svoj prvi album “Prva liga” objavljuje 1994. Poznati su po svojim duhovitim, vedrim, često i ironičnim stihovima koji, uklopljeni u opuštenu melodiju, odišu originalnošću i spontanošću. Zahvaljujući svojoj opuštenosti i originalnom pristupu glazbi, Kuzma & Shaka Zulu već su gotovo tri desetljeća jedna od popularnijih dalmatinskih grupa s čvrstom bazom poklonika, a njihovi su koncerti i nastupi u klubovima iznimno posjećeni.

Uz album „Prva liga“, momci su izdali albume „Lito ide mala“ (1996.), „Idemo na more“ (2003.) i „Di ćemo večeras“ (2010.). U zadnjih par godina izbacili su niz hit singlova poput “Retardi sa fejsa”, “Naloži do kraja eMPe3”, “Budi mlad, budi lud” i “Ljeto”.

Sljedeći događaj