07
lip
Zagreb
Boogaloo

Lagwagon

Zagreb | Boogaloo

07. 06. 2022 | 20:00

Lagwagon

lagwagon

share

Legendarni američki punk rockeri Lagwagon po prvi put dolaze u Hrvatsku! Zabilježite si 7. lipnja 2022. u svoje pametne mobitele, a tad ćemo se vidjeti na velikoj punk fešti u Boogaloou. Cijena early bird ulaznice je 135 kuna i bit će dostupna uskoro. Nakon toga će cijena porasti na 165, dok će na dan koncerta koštati 190 kuna.

Lagwagon je nastao 1989. u Kaliforniji. Za razliku od svojih vršnjaka i “susjeda” iz bendova Green Day, The Offspring i Rancid, nikad nisu otišli u mainstream do kraja, iako se sigurno radi o globalno poznatom bendu u punk krugovima. Zanimljivo je da su karijeru započeli kao Section 8, ali su uskoro promijenili ime u Lagwagon, iza čega se zapravo krije ime njihovog poprilično nepouzdanog kombija za turneje.

Iako su imali nekoliko pauza u svom djelovanju, u više od 30 godina postojanja izbacili su devet albuma i četiri EP-a. Ovom prilikom u Boogaloou će osim svojih najvećih hitova posebnu pažnju posvetiti posljednjem albumu “Railer” iz 2019.
Ako se mora istaknuti jedna pjesma ovog benda, to je svakako “May 16” koja je bila uvrštena kao jedna od pjesama u Tony Hawk’s Pro Skater 2, videoigrici koja je obilježila cijelu jednu generaciju.

FB: https://www.facebook.com/lagwagon
IG: https://www.instagram.com/lagwagon1989/
YT: https://www.youtube.com/watch?v=OqmZ8Mb3PqA

 

Sljedeći događaj

08
lip
Rijeka
Dvorište PIK-a
Jonathan, Porto Morto, Grapevine Babies