16
ožu
Zagreb
Boogaloo

Lalita Kali All night long @ Boogaloo

Zagreb | Boogaloo

16. 03. 2024 | 23:00

Lalita Kali All night long @ Boogaloo

Lalita Kali All night long @ Boogaloo

share

Boogaloo small room
16.03.2024., subota
23.00 – 06.00
5€|7€, cure free do 00.00h

Upoznajte se s talentiranom djevojkom koja dijeli DJ pult s nekim od najvećih svjetskih i regionalnih imena.

Ova mlada umjetnica već je nastupala uz ikone elektroničke glazbe poput Metodi Hristov, Lilly Palmer, Du’Art, Sara Landry, Ahl Iver, Felicie i Insolate, ostavljajući publiku bez daha. Njezin zvuk je spoj energičnih ritmova, dubokih basova i hipnotičnih melodija. S obzirom na to da je uz hrvatsku aktivna i na slovenskoj sceni, donijet će svoju prepoznatljivu energiju u Boogaloo u kojem također redovito zabavlja neumorne partijanere svojim selekcijama. U slobodno vrijeme posvećuje se stvaranju vlastite glazbe, izražavajući svoju umjetničku viziju i istražujući nove zvučne horizonte. Njezina strast prema glazbi ogleda se u svakom njezinom setu i stvara neprekidnu plesnu atmosferu.

Boogaloo, hram sreće i dobre glazbe sa svojim jedinstvenim ambijentom pružit će savršenu kulisu za ovaj nezaboravni all-night doživljaj. Budi dio ovog spektakla, okružen dobrom energijom i istomišljenicima zaljubljenima u elektroničku glazbu.
Očekuje vas noć ispunjena pulsirajućim ritmovima, transcedentnim trenucima i euforijom na plesnom podiju. Ovaj party bit će prilika da se prepustite zvukovima koji će vas odvesti na putovanje kroz mnogobrojne žanrove kojima ova mlada dama vlada, pružajući vam iskustvo koje će vam dugo ostati u sjećanju.

Sljedeći događaj

17
ožu
Ivanić Grad
Hotel Sport
SYNCROPARTY IV u Ivanić-Gradu