31
pro
Zagreb
Trg bana Jelačića

Let 3: Doček Nove godine na Trgu bana Jelačića

Zagreb | Trg bana Jelačića

31. 12. 2023 | 21:00

Let 3: Doček Nove godine na Trgu bana Jelačića

Let 3 / foto: Franko Kelam

share

Ovogodišnja Eurosong atrakcija Let 3 zabavljat će vas u novogodišnjoj noći u Zagrebu!

ŠČpektakl Leta 3 na Trgu bana Jelačića uz Zagrebačku filharmoniju, Akademski zbor Concordia Discors pod vodstvom Olje Dešića, brass skupinu ‘’Sestre’ s Igorom Pavlicom i Jovankom Broz Titutkom s Hekipom + gosti iznenađenja

Letovcima će se naime u novogodišnjem koncertnom spektaklu pridružiti već otprije najavljena sjajna i brojna Zagrebačka Filharmonija, ali bit će tu i mnogoljudni i nagrađivani mješoviti Akademski zbor Filozofskog fakulteta u Zagrebu Concordia discors. Umjetničko vodstvo orkestra i zbora preuzeo je aranžer Olja Dešić. Bit će tu naravno i sad već stalni suradnici grupe – plesna skupina Hekipa na čelu s famoznom Jovankom B. Titutkom te brass družina “Sestre” na čelu s vječno mladim Igorom Pavlicom, a grupa je najavila i dodatne goste iznenađenja koje neće otkrivati do samog novogodišnjeg dočeka. Režija mladog i super kreativnog Filipa Renića s brojnim tehničkim suradnicima garancija je za scenski audio i video spektakl za pamćenje.

Zagrijavanje na trgu odradit će DJ Arsen Pavešić, a uvod u sam koncertni nastup pripast će frontmenu benda Damiru Martinoviću Mrletu koji će pod svojim alter ego pseudonimom DJ DEMIAN dodatno zagrijati publiku te pripremiti teren za nastup Leta 3. DJ Pips će prisutne rasplesavati i poslije Let 3 nastupa, a kroz cijelu će nas večer voditi nezamjenjiva Ida Prester. Jedno je sigurno, ovaj će doček na Trgu biti ŠČpektakularan!

Sljedeći događaj