25
stu
Zagreb
Boogaloo

Let 3 i Phantasmagoria

Zagreb | Boogaloo

25. 11. 2022 | 20:00

Let 3 i Phantasmagoria

unnamed (14)

share

Riječku rock atrakciju Let 3 ne treba posebno predstavljati, a svi koji su bili na njihovom koncertu znaju da Let 3 uvijek iznova za svoju publiku pripremi spektakl za pamćenje! Nakon šest godina Let 3 se vraćaju u zagrebački Boogaloo, gdje su već svirali sa zagrebačkim mračnjacima pod nazivom Phantasmagoria i to na finalnoj večeri festivala „Velika rock eksplozija“.

Let 3 će nam i ovog puta svirati presjek materijala od prvog albuma ‘Two dogs fuckin’, objavljenog davne 1988. godine, s bezvremenskim hitovima poput „Izgubljeni“ i „Sam u vodi“ pa sve do najnovijeg materijala, a uz odličnu set listu Let 3 se uvijek pobrine i za kostimografiju, uvijek praćenu specifičnom dramaturgijom, humorom i osjećajem za bizarno kojeg predvode fantastični basist Damir Martinović Mrle i pjevač Zoran Prodanović Prlja.

Phantasmagoria će ovoga puta nastupiti u obnovljenom sastavu, naime u bend se vratio originalni gitarist Robert Gelo, a na ovom će koncertu bubanj odsvirati i originalni bubnjar Siniša Banović – Sin, a koji je, da bude priča zanimljivija, svirao i u Let 3 1989.-1991., do preseljenja u Amsterdam gdje i sada živi. Kao stalni bubnjar svira i u poznatoj new wave atrakciji, grupi Fisher Z, a dolazi u Zagreb samo zbog koncerta u Boogaloou 25.11. !

Vrata će se otvoriti u 20:00 sati, Phantasmagoria će se na pozornicu popeti u 20:30, dok će Let 3 sa svirkom početi u 21:30. Nakon koncerta će publika moći besplatno ostati na 80’s partyju koji kreće u 23:00 sata, a za koji će ulaznica biti  30 kn, dok će na šanku će biti acijske cijene pića kao i inače na 80’s Partyjima.

Ulaznice po cijeni od 90 kn su u prodaji preko Entrio.hr sustava, online i na Entrio prodajnim mjestima kao i u Dirty Old Shopu – Tratinska 18 i Rockmarku – Hrvatske bratske zajednice 4. Na dan koncerta će ulaznice koštati 110 kn.

Sljedeći događaj

25 - 26
stu
Zagreb
Zagrebački plesni centar
Caroling