10
kol
Šibenik
Martinska

Let 3 u ŠČibeniku

Šibenik | Martinska

10. 08. 2023 | 10:00

Let 3 u ŠČibeniku

Let 3, Eurosong Sanjin Strukic/PIXSELL

share

Trenutno najtraženiji bend u Hrvatskoj i regiji Let 3, na uspjehu svog ŠČ vala, dolazi na Martinsku u Šibenik 10. kolovoza! Među brojnim nastupima ovog ljeta, koji su uslijedili nakon nastupa na Eurosongu, ponosno najavljujemo da će legendarni riječki rokeri doći i u Šibenik, točnije na Martinsku.

U samom srcu ljeta 10. kolovoza, Let 3 će nastupiti na ovoj posebnoj lokaciji smještenoj u parku prirode, u UNESCO-voj buffer zoni. Naša pozornica okružena čarobnom borovom šumom, koju od Krešimirovog grada dijeli Kanal sv. Ante, bit će uistinu impresivna kulisa ovim šoumenima. Otkako su osnovani 1987. do danas Let 3 niže hitove, od “Izgubljeni” do “Mama ŠČ”, njihove su se pjesme urezale u memoriju domaće publike, a impresivni scenski nastupi postali su dio pop kulture, sve im je to priskrbilo status koji imaju danas.

Gosti na ovom koncertu bit će pop rock sastav Lili Gee, koji je sastavljen od prekaljenih koncertnih glazbenika koje predvodi punokrvna frontwoman Lidija Graovac. Za atmosferu prije i nakon koncerta zadužen je DJ Drug Podrug, dobro poznat u domaćim glazbenim krugovima, jer između DJ gaža radi kao novinar Marko Podrug.

Posebno nas veseli što će Let 3, koji su neosporno nezaustavljiva rock mašina, svojim samostalnim koncertom obilježiti i jubilarnu petu godinu otkako se glazba vratila na Martinsku. Svojim sugrađanima i svim gostima Martinska već pet godina nudi široku paletu glazbenih festivala, a ovaj će koncert biti uistinu posebna prilika za proslavu gitarskog zvuka, veselje uz nezaboravne hitove Leta 3 i uživanje u trenutno najspektakularnijem nastupu domaćih glazbenika.

Early bird ulaznice u prodaji su u ograničenom kontingentu po cijeni od 12 eura do 18.7. ili do isteka zaliha. Nakon toga cijena raste na 15 eura, na dan koncerta, ako ih ostane ulaznice će koštati 20 eura. Karte su dostupne na platformi Entrio.

Sljedeći događaj