19
ožu
Zagreb
Boogaloo

Linkin Park, Bring Me The Horizon tribute - Piknik Park, Kingslayers

Zagreb | Boogaloo

19 .2022

Linkin Park, Bring Me The Horizon tribute - Piknik Park, Kingslayers

Linkin Park

share

U subotu 19. ožujka fanovi Linkin Parka ponovno dolaze na svoje. Nakon fantastičnog nastupa u listopad, Mađari iz tribute benda Piknik Parka vraćaju se u Boogaloo napraviti još jednu feštu za pamćenje. Ovaj put uz sebe će imati i goste iznenađenja Kingslayers – Bring Me The Horizon tribute bend! Kupiti se mogu u Dirty Old Shopu, Boogaloou i preko sustava Entrio.

Na ulazu u Boogaloo biti će potrebno pokazati Digitalnu EU Covid potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48 sati ili dokaz o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci. Na samom ulazu u klub neće biti testiranja.
Velika je ljubav između Piknik Parka i Zagreba i to više nitko ne može osporiti! Momci iz Budimpešte koji sviraju najveće hitove Linkin Parka i ovaj će put oduševiti zagrebačku publiku kojoj dolaze čak deveti put. PIKNIK PARK je mađarski Linkin Park Tribute bend iz Budimpešte koji postoji već priličan niz godina i najpoznatiji je LP tribute u Europi, što i sami vole istaknuti u svojim promotivnim materijalima. Svirali su gotovo po cijeloj Europi na raznim festivalima i klubovima, no zagrebačku publiku ističu kao jednu od najdražih i najvjernijih što se svaki put i pokaže istinitim na njihovim koncertima.

Facebook: https://www.facebook.com/piknikpark/
Youtube: http://www.youtube.com/piknikpark
Web page: http://linkinparktributeband.com/
Galerija: https://bit.ly/2MkhZlc
Video live: https://bit.ly/2H8IAhg

Da se Mađarska u ovom dijelu pozicionirala kao država s vrlo kvalitetnim tribute bendovima, svjedoči i Kingslayers koji svira hitove britanskog benda Bring Me The Horizon. Ovi vrlo mladi momci koji su bend osnovali prije dvije godine po prvi će se put će predstaviti zagrebačkoj publici. Odsvirat će najveće hitove iz karijere svojih sheffieldskih junaka čiju glazbu prenose vrlo vjerno: kako u audio, tako i u vizualnom smislu. Ljubitelji Bring Me The Horizona nikako ne smiju propustiti ovaj nastup koji će biti sjajna uvertira za koncert Piknik Parka.

Facebook: https://www.facebook.com/kingslayersbmthtribute
Instagram: https://www.instagram.com/kingslayersbmthtribute/

 

Sljedeći događaj