13
srp
Gornja Stubica
Kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu

Ljeto u dvorcu Oršić 2024.: Bajaga i Instruktori

Gornja Stubica | Kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu

13. 07. 2024 | 21:00

Ljeto u dvorcu Oršić 2024.: Bajaga i Instruktori

Ljeto u dvorcu Oršić 2024.: Bajaga i Instruktori

share

Bajaga i Instruktori najavljuju veliki koncert na jedinstvenoj pozornici – Kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici.

Koncertni spektakl održati će se u subotu 13. srpnja 2024. s početkom u 21.00 sat u sklopu festivala Ljeta u dvorcu Oršić.

Jedan od komercijalno najuspješnijih pop-rock sastava s prostora bivše države, čija popularnost ni danas ne jenjava, podsjetit će zagorsku publiku na nove, ali i legendarne stare hitove, stvarane kroz dugi niz godina među koje se svakako ubrajaju: Tišina, Ti se ljubiš, Zažmiri, Plavi Safir, Muzika na struju, 220 u voltima, Tamara, S druge strane jastuka…

Bajaga i Instruktori, ove godine slave 40 godina glazbenog djelovanja, a pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga svojim se pjesmama zauvijek upisao u srca mnogih generacija obožavatelja.

Ulaznice su već dostupne i mogu se kupiti online putem sustava ENTRIO (20,00 eura) te na prodajnim mjestima:
-Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica, Toplička 7, Donja Stubica (radnim danom od 8-15 sati)
-Pučko otvoreno učilište Donja Stubica, Golubovečka 5, Donja Stubica – prostor Doma kulture (ponedjeljak, srijeda, petak od 8-16 sati te utorak i četvrtak od 10-18 sati)
-Recepcija vodenog parka hotela Termi Jezerčica, Toplička 80, Donja Stubica (svaki dan od 8-20 sati) te na dan koncerta, sat vremena prije, po cijeni od 25,00 eura.

Okupite ekipu i osigurajte svoje mjesto na ovom rock spektaklu. Save the date! Subota 13. srpnja 2024. Kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu (Samci 64, Gornja Stubica).

Napomena: Djeca do 10 godina imaju besplatan ulaz.

Sljedeći događaj