30 lip - 09 srp
ZAGREB I OKOLICA
Samobor

Ljeto u Samoboru

ZAGREB I OKOLICA | Samobor

30 .06 - 09.07 .2023

Ljeto u Samoboru

Ljeto u Samoboru 2023 – Vizual

share

jeto je pokucalo na vrata, a s njim i šarmantni obiteljski festival u srcu Samobora. Ovaj bajkoviti grad u neposrednoj zagrebačkoj blizini i ove godine svojim posljetiteljima nudi jedinstveno Ljeto u Samoboru! Prekrasni zeleni park iza Samoborskog muzeja ponovno će biti domaćin ovog magičnog glazbenog i kreativnog festivala koji će se ove godine održati od 30. lipnja do 9. srpnja. Posjetitelji će i ove godine moći uživati u večernjim koncertima koje će za njih prirediti cijenjena regionalna glazbena imena Zoran Predin, Natali Dizdar, Detour, Zdenka Kovačićek, Jonathan i Žiga & Žiga Žaga Band.

Kao i dosadašnjih godina, Ljeto u Samoboru bit će omiljena festivalska destinacija svim uzrastima, kroz bogati dnevni i večernji program. Posjetitelje očekuje niz kreativnih i edukativnih radionica, od izrade lutaka Iliraca, izrade tradicionalnog bilikuma, paint&wine slikarske radionice do izrade i ukrašavanja minijaturnih košara od špage i konca. Tijekom oba vikenda, od petka do nedjelje, festivalska pozornica Ljeta u Samoboru i ove će godine ugostiti vodeća regionalna glazbena imena, koja će dodatno uljepšati ovaj jedinstveni festival.

Ulaz na festival je slobodan, a svi navedeni koncerti započet će u 21 sat.

Detaljan program s rasporedom dnevnih i večernjih aktivnosti dostupan je na stranici festivala. Organizator događanja je Turistička zajednica grada Samobora, uz podršku Grada Samobora.

 

Sljedeći događaj

30
lip
DALMACIJA
Vrgorac
Zabranjeno pušenje