25
velj
Šibenik
Azimut

Lu Jakelić

Šibenik | Azimut

25. 02. 2023 | 20:00

Lu Jakelić

Lu Jakelic foto Igor Huzbašić

share

Lu Jakelić – koncertna promocija albuma “Šesto čulo”

Lu Jakelić svojom je snažnom pojavom, zrelim tekstovima i sanjivim vokalom privukla velik broj obožavatelja te je prepoznata kao jedna od najboljih mladih kantautorica. Debitantski album “Sve o čemu sam šutjela” na službenoj top listi najprodavanijih izdanja proveo je više od 40 tjedana.

Uvijek hrabra i beskompromisno svoja te s posebnim odnosom s vlastitom publikom, Lu Jakelić je već s debitantskim albumom “Sve o čemu sam šutjela” iz 2019. godine unijela svježinu i novost na domaću glazbenu scenu. Uslijedili su uspjesi poput tada prepune zagrebačke koncertne promocije debi-albuma u Ludoj kući, priznanja u obliku nominacija za nagrade Porin, Rock&Off i Večernjakova ruža, kao i regionalna nagrada Adria Media Muzik Awards za najbolji regionalni video novog izvođača.

Svoj drugi po redu studijski album “Šesto Čulo” objavila je krajem studenog prošle godine u izdanju Croatia Records, a izdanje je odmah po objavi dosegnulo sam vrh službene top liste prodaje albuma, gdje se nalazi već tri tjedna zaredom. Svoje pozitivne osvrte istaknula je i domaća glazbena kritika, dok je izdanje uvršteno i u Top 10 rock albuma po izboru Zlatka Galla za Mixer.hr.

Odvažnija i konkretnija, Lu Jakelić s novim albumom nastavlja koračati svojim glazbenim putem, birajući smjer ispunjen hrabrošću i upornošću. Na tom putu nakon velikog koncerta koji će održati u Zagrebu sljedeća postaja je Šibenik i Azimut.

Ulaznice na Entrio.hr

Sljedeći događaj

26
velj
Zagreb
Boogaloo
Gorgoroth