07
lis
Zagreb
Klub Masters

Maid From Heaven - Sessiondigger @ Masters

Zagreb | Klub Masters

07. 10. 2023 | 23:00

Maid From Heaven - Sessiondigger @ Masters

Maid From Heaven – Sessiondigger

share

Pripremite se za nezaboravnu noć plesne ekstaze jer 7. listopada, u sklopu klupskog programa Maid From Heaven, cijelu noć pušta – Sessiondigger

Maid From Heaven je klupska večer u kojoj Sessiondigger kao domaćin svaki put pozove nekog gosta. Jednom godišnje dogodi se jedna posebna epizoda u kojoj nema gosta, već domaćin svira cijelu noć sam.
Poznat i kao Tomislav Šuflaj, Sessiondigger nije samo DJ; on je omiljeni kroničar hrvatske clubbing scene čiji blog istog imena nudi originalne priče o festivalima, klupskim večerima i tulumima, dajući pravi uvid u glazbenu scenu iz njegove (često poetične) perspektive. Glazba nije samo njegova strast, već centripetalna sila koja ga pokreće, čemu je posvetio i zadnje 2 godine u ozbiljnijoj glazbenoj produkciji pod imenom SHOE FLY. 30-ak pjesama s njegovim potpisom možete pronaći na Bandcampu, a jedinstven su spoj new wave disca, housea i techna.

Sessiondiggerovi DJ nastupi nepredvidljivi su i žanrovski fluidni – techno, house, acid, 80-ih, dark wave, disco, YU gems… Sve se to može naći u setovima ovog jedinstvenog glazbenog alkemičara, a njegov nevjerojatan talent leži u spajanju nespojivog i stvaranju glazbenih štorija koje potiču ljude na ples.

Ova subotnja noć bit će posebna jer Sessiondigger će servirati svoj karakteristični, eklektično prošarani set, ovaj put začinjen Shoe Fly produkcijom, u omjeru 50:50. Ovo je party koji ne smijete propustiti, gdje ćete doživjeti glazbenu magiju jednog od najunikatnijih “under radar” glazbenika na sceni.
Vidimo se na plesnom podiju u Mastersu i neka nas glazba vodi tamo gdje riječi ne dosežu!

Upad: 10€

Sljedeći događaj

08
lis
Zagreb
Kulturni centar Travno
45. smotra folklornih amatera grada Zagreba