22 - 23
lip
Petrinja
Trg Matice Hrvatske

Mali festival Petrinja

Petrinja | Trg Matice Hrvatske

22 - 23.06.2023

Mali festival Petrinja

unnamed (27)

share

Drugo izdanje Malog festivala Petrinja održati će se 22. i 23. lipnja i u grad na obali Kupe dovodi – Natali Dizdar i Darka Rundeka. Iznimno zbog radova na Gradskom kupalištu ovo izdanje festivala biti će održano na Trgu Matice hrvatske.

U romantičnom ugođaju Trga Matice hrvatske, u dubokoj hladovini stoljetnih stabala provedite savršene večeri uz vrhunski glazbeni program.

Natali Dizdar nastupa u četvrtak 22. lipnja, a omiljena pjevačica u Petrinju donosi svoje najveće hitove “Ne daj”, “Stranac”, “Nećeš me, zar ne”, a zasigurno će izvesti i svoj aktualni singl – “Ocean” koji već tjednima ne silazi s vrha top ljestvica.

Darko Rundek nastupa 23. lipnja, a u Petrinju dolazi sa svojom – EKIPOM. Uz Rundeka, EKIPU čine pretežno mladi glazbenici: Roko Crnić (bas gitara, bubnjevi), Silvio Bočić (bubnjevi, gitara, bas), Miro Manojlović (udaraljke i vibrafon), Igor Pavlica (truba), Ana Kovačić (saksofon i sintesajzer).

“Moram reći da se osjećam zahvalan sudbini što smo se ovako lijepo našli, uživamo svirati zajedno i što publika sa nama rado dijeli taj užitak!” – rekao je Darko Rundek.

“Posebno se veselim dolasku u Petrinju i cijeloj ljetnoj turneji. Trenutačno promoviramo singl ‘Ocean’, pa ćemo i Petrinjce uvesti u ljetno i veselo raspoloženje.” najavila je Natali Dizdar.

Svi koncerti su besplatni i počinju u 20 sati, a tijekom poslijepodneva biti će organiziran program za djecu uz DJ-a.

Mali festival Petrinja donose izdavačke kuće Aquarius records i Menart te Turistička zajednica Grada Petrinje i Grad Petrinja.

Sljedeći događaj