14
pro
Zagreb
Klub Močvara

Manifest crnila: Infest i Prater u Močvari

Zagreb | Klub Močvara

14. 12. 2023 | 20:00

Manifest crnila: Infest i Prater u Močvari

Manifest crnila: Infest i Prater u Močvari

share

Manifest crnila: Infest i Prater u Močvari

Kraj godine se bliži, sve je hladnije i hladnije. Crnilo je taman dostiglo svoj vrhunac. Bespuća pakla samo što nisu otvorila svoja vrata kako bi vas još jedom zagrlila u fantazamgoriji užasa. Ovo je naše zadnje ukazanje za gotovo minulu sezonu. Bila je intenzivna i gubili smo se raznim predjelima mračne glazbe. Mrzili smo loše izme i slavili one dobre. Stoga, ove mračne noći pođimo daleko, jer u goste će nam stići:

Infest – death thrash metal, Srbija
Prater – speed metal, Zagreb

Infest su nastali sad već davne 2002. godine u maloj Jagodini iz koje svoj bitak potom sele u Beograd. Bez prestanka i uz predan rad, bend gradi svoj kult diljem podzemnih kanala i iza njih je 15 turneja, svirke na svim bitnijim festivalima i hrpe koncerata. Njihov je moto cesta i time pravilom će se vratiti i u Zagreb, gdje su nas na istom mjestu razdrmali 2019. U međuvremenu, bend je izdao zadnji dugosvirajući „Psychosis“ koji se sjajno referira na sadašnje stanje koje nas okružuje. Ipak, da sve ne ostane na psihozi, momci će prošetati kroz sve faze karijere i još jednom glave će padati u onom krajnje pozitivnom formatu mosh pita. Otvarali su i pojeli ispred sebe mnoge junake žanra poput Sinitera, Immolationa, Keep Of Kalessin… Stoga, poželimo im sretan povratak u tminu Močvare!

Prater su novopečeni speed metalci koji sami sebi vole tepati da sviraju jednu krajnje uvrnutu inačicu žanra kojoj pristupaju skroz antimelodično. U prijevodu prže te solaže, vrište na sve i svakoga, divljaju na bini i ne misle stati jer su tek krenuli. Svoje su umijeće pokazali po raznim plejsevima Zagreba i okolice, a u Močvari još nisu imali prilike razarati. No, ništa zato, ovdje su da isprave nepravdu.

Satnica:
Vrata: 20:00
Prater: 21.00 – 21.45
Infest 22.00 – 23.00

Sljedeći događaj

14
pro
Zagreb
Vintage Industrial Bar
VIB: The Strange – rođendan kluba dan #3