12
kol
DALMACIJA
Vrgorac

Matija Cvek

DALMACIJA | Vrgorac

12. 08. 2022 | 20:00

Matija Cvek

share

Prvi put u samom srcu grada Vrgorca, u zelenoj oazi gradskog parka, održat će se koncert Matije Cveka & The Funkensteins, u petak, 12. kolovoza, koji donosi vrhunsku glazbenu atmosferu i sjajnu zabavu. Ujedno se održava i službeno zatvaranje kulturno – zabavne manifestacije „Tinovo kulturno ljeto“ koja već pet godina očarava svojim programom kroz najpoznatija domaća glumačka imena i predstave, zatim razne radionice te koncerte zabavne i klasične glazbe.

Ovogodišnji glazbeni spektakl 5. „Tinovog kulturnog ljeta“  jest koncert nagrađivanog Matije Cveka. Široj javnosti poznat zbog svog zapanjujućeg glasa te nastupa u glazbenim emisijama, na samom koncu ožujka nagrađen je s čak dva Porina, u kategorijama „Najbolji album pop glazbe“ za album „Izbirljivo i slučajno“, te u kategoriji „Najbolja muška vokalna izvedba“ za pjesmu „Ptice“. Veliki skok u njegovo karijeri svakako jest prvi singl, pjesma „Visine“ koja je postala viralno popularna te je dosegnula skoro 2 milijuna pregleda. Nakon „Visina“ nastavio je nizati uspjehe i hitove poput brze, pop – funk pjesme „Praviš me ludim“, koja je osvojila radijske postaje diljem Hrvatske.

Već poznata gradska lokacija, Park 4. gardijske brigade – Pauci bit će nezaobilazno mjesto za sve koji traže uzbudljivo, šarmantno, drugačije i jedinstveno mjesto za druženje i uživanje u odličnim notama uz omiljenog Matiju Cveka & The Funkenstein. Koncert počinje u 21 sat, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan. Sve informacije možete saznati na društvenim stranicama Centra za kulturu i baštinu Grada Vrgorca.

 

Sljedeći događaj

12
kol
Rijeka
Trasatska gradina
Klapa Vinčace