01
pro
Šibenik
Perivoj Roberta Visianija

Matija Cvek & The Funkensteins - Adventura Šibenik

Šibenik | Perivoj Roberta Visianija

01. 12. 2023 | 21:00

Matija Cvek & The Funkensteins - Adventura Šibenik

Matija Cvek & The Funkensteins – Adventura Šibenik

share

Matija Cvek & The Funkensteins 1. prosinca otvaraju Adventuru u Šibeniku

Jedan od najboljih hrvatskih glazbenika otvorit će novo izdanje šibenske Adventure, a nakon njega slijede odlični koncerti u cijelom prosincu! Uz vrhunski glazbeni program tradicionalno u Perivoju Roberta Visianija, radionički program Adventurica za najmlađe prvi put će biti održan u Kući umjetnosti Arsen pod imenom Arsenturica, a klizalište ‘Vitićevo more’, najomiljeniji dječji sadržaj Adventure, bit će, kao i dosad, na Poljani u centru Šibenika.

Adventura počinje u petak, 1. prosinca i traje do prvog dana 2024. godine i to na tri lokacije – u Perivoju Roberta Visianija, u Kući umjetnosti Arsen i na Poljani.

„Fantastični Matija Cvek & The Funkensteins prošlog ljeta na sv. Mihovilu oduševili su sve na tribinama Tvrđave! Za koncert koji je bio rasprodan mjesecima unaprijed tražila se ulaznica više, a sad će Cveka u zimskom izdanju imati priliku poslušati svi koji onda nisu stigli po svoje ulaznice. Odličan glazbeni program nastavlja se kroz cijeli prosinac u dnevnom i večernjem izdanju, a neka od imena koja ćemo slušati u Parku su Neno Belan, Nika Turković, Ljetno Kino, Kuzma & Shaka Zulu, Lu Jakelić…“, poručuju organizatori Adventure iz Tvrđave kulture Šibenik.

Sljedeći događaj

01
pro
Zadar
Centar za kreativne industrije
Urbofon Live: SUN U – Centar za kreativne industrije Zadar