21
lis
Đakovo
Centar za kulturu Đakovo

Meritas i Jelena Radan: Tri priče

Đakovo | Centar za kulturu Đakovo

21. 10. 2023 | 20:00

Meritas i Jelena Radan: Tri priče

Meritas i Jelena Radan: Tri priče

share

Pozivamo vas da nam se u subotu, 21. listopada u 20:00 pridružite na koncertu grupe Meritas i Jelene Radan pod nazivom Tri priče.

Već dvadeset godina Meri, Anita i Jelena koncertno surađuju. Tri priče nastavak je „prvog dijela“ zajedničkog koncertnog projekta When Tomorrow Comes, a sve je počelo na dva splitska koncerta u istoj večeri kada su krenule surađivati kroz zajednički koncertni program. Koncert Tri priče sadrži pjesme koje su se krojile po njima, dakle autorske, te one drugih autora koje su ih pronašle prema različitim karakterima i bojama glasa.

Sve tri znaju reći:

“Koncert je pomno osmišljen, a publika može osjetiti našu zanesenost, posebno ako je zvuk izvrstan, tada možemo sve što želimo. Svaka pjesma je tu zbog nas, jer stojimo iza nje, bilo da se radi o tuđoj, bilo autorskoj, to nije zbir aktualnih hitova, to je pjesmarica koja nas opisuje i to je ono uzbudljivo publici koja nas doživljava i na taj neotkriveni način. Tu smo se najbolje upoznale. I zavoljele. A sve tri smo snažne. I ranjive. Postale smo prijateljice, prolazimo život zajedno. U subotu smo sa svojim glazbenicima iz redova Meritas benda spremne uživati u glazbenoj večeri jer često kažemo kako je ‘Tri priče’ koncert na koji bismo i nas tri rado došle.”

Meri, Anita i Jelena vesele se održati koncert u lijepom prostoru Centra za kulturu Đakovo, te se nadaju publici koja će izići zadovoljna i ispunjena nakon njihova nastupa!

CIJENA ULAZNICE: 6 € / 45,21 kn
Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn

Ulaznice je moguće kupiti u radno vrijeme blagajne Centra za kulturu Đakovo

Sljedeći događaj

21
lis
Zagreb
Tvornica kulture
Ružno Pače u Tvornici