18
svi
Velika Gorica
Park dr. Franje Tuđmana – VG

Metaklapa i orkestar - Velika Gorica

Velika Gorica | Park dr. Franje Tuđmana – VG

18. 05. 2024 | 20:30

Metaklapa i orkestar - Velika Gorica

Metaklapa

share

Metaklapa, klapski sastav koji kombinira heavy metal i klapsko pjevanje nakon dvije godine ponovno nastupa u Velikoj Gorici, 18.5.2024. god. s početkom u 20.30 sati u Parku dr. Franje Tuđmana!

Mnogo se toga dogodilo od prvog velikogoričkog nastupa ove šestorke; dva su puta nastupili na najvećem svjetskom heavy metal festivalu – Wacken open air, gostovali na Mallorci u sklopu Full metal holidaya, nastupili na prestižnom ION festivalu klasične glazbe u Nürnbergu uz brojne nastupe diljem RH, a nedavno su imali i debitantski nastup u Zagrebu uz glasovitu Zagrebačku filharmoniju.

U dijelu magije sa tog koncerta moći će uživati i velikogorička publika- Metaklapa nastupa uz komorni Metaorkestar, sastavljen za ovu priliku mahom od uglednih orkestralnih glazbenika uz umjetničko vodstvo Marina Rabadana, ujedno zaslužnog i za orkestralne aranžmane.

Kombinacija bezvremenskih metal himni Iron Maidena, klapskog pjevanja i klasične glazbe svakako je jedinstvena u svijetu i garantira vrhunski glazbeni doživljaj! Ulaz je slobodan.

Sljedeći događaj

18
svi
Rijeka
Pogon kulture
Nika Turković i bend u Pogonu kulture