25
lip
Zagreb
Sky Tower

Micro House

Zagreb | Sky Tower

25. 06. 2022 | 20:00

Micro House

3

share

Poslije rasprodanog eventa u Katran klubu, a s dolaskom toplih dana i lijepih ljetnih večeri,  HTTPS i Smooth events sele svoju priču na 21. kat Sky Towera, gdje se u subotu 25. lipnja ponovno okupljaju uz zvuk Void ozvučenja. Rooftop partiji se vraćaju u Zagreb!

Ovoga puta u goste dolaze izvođači agencija Yoyaku iz Francuske, Sunrise iz Rumunjske i ElBasslinea iz Španjolske, a micro-house serijal se nastavlja uz dva najveća imena te glazbe trenutno dostupna na tržištu.

„Krećemo u početak ljeta s 360-view staklenim panoramskim pogledom na urbani Zagreb. Jako smo ponosni što nam u goste dolaze jedva “dohvatljivi” Arapu i Janeret koji putuju diljem svijeta,  nastupajući do tri puta tjedno“ rekli su nam organizatori.

Arapu Ionut „ARAPU“, aktivan je na sceni od 2011. godine a proputovao je sve kontinente. Arapuova selekcija glazbe može pobuditi cijelu paletu emocija. Prepoznatljiv zvuk, nastao iz načina na koji se „igra“ bassom i synthovima oduševljava svjetsku klupsku scenu, a sigurni smo da će tako biti i u subotu, budući da mu je ovo prvi nastup u Hrvatskoj.

U subotu nas na 21. katu Sky Towera očekuje i Mickael Jeanneret, „JANERET“ glavna zvijezda francuske minimal scene i jedna od najvećih uzdanica luksuzne pariške agencije Yoyaku, agencije i label-a. Nastupao je na turnejama po Japanu, Australiji, Americi i Aziji, a poznat je po svojim dinamičnim i groovy  izdanjima minimala, house-a i microhouse-a.

I kolumbijskom DJ-u  i producentu s trenutnom adresom u Barceloni ovo je prvi nastup pred hrvatskom publikom. Bttlogicov zvuk karakteriziraju minimal-deep-house zvukovi koji su ga odveli na razne svjetske pozornice.  Dikka, Vladimir Išek, mlada perspektiva minimal i microhouse žanra, za kratko vrijeme objavio je svoju glazbu za izdavače kao što su Mixcult, Need for Sound, Resonance i svoj prvi vinil na švicarskoj etiketi Relikt.

Očekuje nas i dobro poznato lice zagrebačkih klubova, dvorana, te festivala kao što su Seastar i dubrovački QOA, IGZ. Igor je dijelio DJ kabine tijekom godina s mnogim etabliranim umjetnicima, kako domaćim tako i međunarodnim, a rezident je DJ protokola HTTPS: event, mikro-house glazbenog kolektiva.

Cijena karte je trenutno 125 kuna, a early bird karte su se rasprodale unutar 24 sata od izlaska eventa. Karte je moguće nabaviti preko sustava Entrio.

Nova lokacija eventa je Sky Tower, na zadnjem 21. katu.

 

Sljedeći događaj

25
lip
Split
Hrvatski dom Split
Ivo Pogorelić – Donatorski koncert