27
pro
Velika
Aquapark Shhhuma

Milica Pavlović - Aquapark Shhhuma

Velika | Aquapark Shhhuma

27. 12. 2023 | 20:00

Milica Pavlović - Aquapark Shhhuma

Milica Pavlović – Aquapark Shhhuma

share

Koncert Milice Pavlović u Aquaparku Shhhuma, 27.12.2023.

Ninina čarobna Shhhuma, najčarobniji je advent u Slavoniji koji već treću godinu za redom privlači brojne posjetitelje iz cijele hrvatske a i šire. Advent „Ninina čarobna Shhhuma“ advent je u Aquaparku Shhhuma, u srcu Parka prirode Papuk. Kao takav je jedinstven, s brojnim do sada neviđenim blagdanskim dekoracijama kao što je svjetleće drvce visine 7m smješteno na sredini olimpijskog bazena, ili bazen prepun svjetlećih plutajućih poklona.

Gastronomska strana ovog adventa, s preko 15 adventskih kućica, s naglaskom na domaće Slavonske proizvode i recepte, sve posjetitelje oduševljava.

Najčarobniji blagdanski ugođaj, na jedinstvenom adventu u Hrvatskoj, upotpunjen je bogatim glazbenim programom. Vrhunski domaći i regionalni izvođači zabavljat će publiku na ovom adventu, ne propustite i vi biti dio ove čarolije!

U srijedu 27.12.2023. atmosferu će zapaliti jedna jedina Milica Pavlović! Vrhunski vokal s nevjerojatnom atmosferom i scenskom energijom, zabavljat će publiku od 20h sa svojim hitovima kao što su: „Ilegala“, „Šećeru“, „Provereno“, „Posesivna bivša“, „Papi“ i brojnim drugima.

Više informacija o događajima i adventu na: www.shhhuma.com

Sljedeći događaj

27 - 30
pro
Rijeka
Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Zajca Rijeka
Novogodišnji koncerti u Zajcu: Svi na valcer!