23 - 25
lip
Varaždin
P4 – centar za mlade i nezavisnu kulturu

Mimi Mercedez, Kuku$, Muha, z++ - KVART festival Varaždin

Varaždin | P4 – centar za mlade i nezavisnu kulturu

23 - 25.06.2022

Mimi Mercedez, Kuku$, Muha, z++ - KVART festival Varaždin

kvart2022_event-cover

share

Ovo je KVART lineup za pamćenje!

KVART festival u svom četvrtom izdanju u potpunosti se posvećuje glazbi! Postaje showcase festivalom glazbene industrije, a bit će održan od 23. do 25. lipnja u dvorištu P4 – centra za mlade i nezavisnu kulturu u Varaždinu.

Što to znači?

U fokusu KVART festivala su glazbenici_e, glazbeni producenti_ce, menadžeri_ce, organizatori_ce glazbenih događanja i promotori koji će prvi put u Hrvatskoj na nekom festivalu biti u prvom planu, imati priliku podijeliti svoje znanje, razmijeniti iskustva, te saznati i naučiti više o najnovijim događanjima i trendovima u glazbenoj industriji. Vizija organizatora za festival KVART je osnažiti urbanu glazbenu scenu, kreativce_ke, promovirati mlade glazbenike_ice i bendove u usponu, te predstaviti široj publici novine i izazove iz jedne od najutjecajnijih industrija na svijetu.

Osim koncertnog dijela programa na kojem će nastupiti Kuku$, Mimi Mercedez, z++, Muha, bit će održan i side program – KVART Konfa u sklopu koje će glazbenici_ci i drugi pripadnici glazbene industrije govoriti o važnosti streaming platformi i društvenih mreža, što je to music export office, a upoznat će i jake glazbene snage Sjevera.

23.6. Konfa/Meet&Greet/And More
24.6. Mimi Mercedez/Kuku$
25.6. Muha/Z++


https://www.instagram.com/pecetri/?hl=en
https://www.facebook.com/events/332963128730321

Cijena festivalske ulaznice (tri dana) je 130kn, a dnevna ulaznica (jedan dan) je 90kn.
https://www.entrio.hr/event/kvart-2022-11145?src=home_main_slider

Sljedeći događaj

24 - 25
lip
ISTRA I PRIMORJE
Novigrad – Cittanova
Cittanova Blues Zero