16
pro
Velika
Aquapark Shhhuma

Miroslav Škoro - Aquapark Shhhuma

Velika | Aquapark Shhhuma

16. 12. 2023 | 20:00

Miroslav Škoro - Aquapark Shhhuma

Miroslav Škoro – Aquapark Shhhuma

share

Koncert Miroslava Škore u Aquaparku Shhhuma, 16.12.2023.

Ninina čarobna Shhhuma, najčarobniji je advent u Slavoniji koji već treću godinu za redom privlači brojne posjetitelje iz cijele hrvatske a i šire. Advent „Ninina čarobna Shhhuma“ advent je u Aquaparku Shhhuma, u srcu Parka prirode Papuk. Kao takav je jedinstven, s brojnim do sada neviđenim blagdanskim dekoracijama kao što je svjetleće drvce visine 7m smješteno na sredini olimpijskog bazena, ili bazen prepun svjetlećih plutajućih poklona.

Gastronomska strana ovog adventa, s preko 15 adventskih kućica, s naglaskom na domaće Slavonske proizvode i recepte, sve posjetitelje oduševljava.

Najčarobniji blagdanski ugođaj, na jedinstvenom adventu u Hrvatskoj, upotpunjen je bogatim glazbenim programom. Vrhunski domaći i regionalni izvođači zabavljat će publiku na ovom adventu, ne propustite i vi biti dio ove čarolije!

Veliki koncert Miroslava Škore, vrhunskog domaćeg zabavljača s brojnim hitovima kao što su „Sude mi“, „Svetinja“, „Otvor’ ženo kapiju“, „Garavušo garava“, „Milo moje“ i brojnim drugim, održat će se na adventu „Ninina čarobna Shhhuma u subotu 16.12.2023. s početkom od 20h.

Više informacija o događajima i adventu na: www.shhhuma.com

Sljedeći događaj

16
pro
Rijeka
Pogon kulture
Drito iz Pogona kulture u Rijeci