29
tra
Zagreb
Klub Močvara

Motus Vita Est

Zagreb | Klub Močvara

29. 04. 2023 | 20:00

Motus Vita Est

Motus Vita Est

share

Motus Vita Est, začetnici zagrebačkog HC punk zvuka će 29, travnja već tradicionalno s prijateljima i fanovima proslaviti svoju godišnjicu u zagrebačkom klubu Močvara.

3.1.1988. snimljen je prvi demo i od tada pa sve do danas Motusi aktivno djeluju na HC punk sceni, sloveći za jedan od vodećih bendova tog žanra. Od tog vremena pa do danas odsvirali su znatan broj koncerata po Europi i regiji, a ovom prigodom odsvirati će presjek pjesama koje su proizašle iz 35-godišnjeg postojanja. Radi se o poznatim uspješnica kao što su “Razlike”“Hala”“Holandija”“Duge noći”“Vikend ratnici”…, a naći će se mjesta i za dio novog materijala s predstojećeg albuma. Bend se tijekom cijele karijere beskompromisno držao svog glazbenog izričaja, ne posustajući pred trendovima, niti je imao izlete u druge smjerove u želji za širom publikom.

Kao gosti na ovom slavljeničkom koncertu nastupiti će Lutke na koncu, KUD Idijoti tribute iz Beograda. S misijom da pjesme kultnih KUD Idijota i dalje održe na životu, Lutke na koncu interpretiraju punk himne i zajedno s publikom prisjećaju se monumentalnih trenutaka koji su zauvijek obilježili našu glazbenu scenu. Bend je nastao iz poštovanja, nostalgije i najvećeg divljenja prema kultnom pulskom bendu koji je utjecao na razvoj naše punk scene i (sub)kulture. Iza sebe bilježe stotinjak uspješnih nastupa.

Uz njih ovu priliku će uveličati i Complex Protein Robots. Tri punkera iz raznih dijelova sjeverne Amerike koji su se sreli u Zagrebu i napravili odličan bend čije vrijeme tek dolazi.

DJ Kizombie s pregršt dobre mjuze držat će atmosferu usijanom tijekom večeri.

Svi su dobrodošli na feštu!

“Želim da krenem brzo i snažno, da lomim i rušim sve što me koči, da stvorim vlastiti red, Motus vita est!”

Karte se mogu nabaviti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Dućanu ploča PDV (Pločnik, Međimurska 21). Pretprodajna cijena karte je 9 EUR, dok će na dan koncerta iznositi 10 EUR.

Sljedeći događaj

29
tra
Zagreb
Kinoteka
Fonokinoteka: One Dread