29 - 30
srp
Hvar
Jelsa

Mudri Brk Festival

Hvar | Jelsa

29 - 30.07.2022

Mudri Brk Festival

unnamed

share

Mikro label Mudri Brk najavio je prvo izdanje glazbenog festivala Mudri Brk! 

Mudri Brk Festival će se održati za vikend 29. i 30. srpnja 2022. godine u Ljetnom kinu u Jelsi na najsunčanijem hrvatskom otoku Hvaru. Ideja je predstaviti neke bendove koji su na Mudri Brk labelu te bendove koje organizatori vole i cijene, a riječ je uglavnom o mlađim bendovima koji njeguju indie, alternativni, rock i pop izričaj.

Ideja festivala je da bendovima i publici bude lijepo, da nema pretencioznosti i žurbe, da se ljudi naslušaju dobre muzike, odmore, okupaju i čuju nešto novo.

Prva imena na Mudri Brk festivalu su Irena Žilić, Miriiam, Ministranti i Banana Zvuk. Danas su objavili i drugi krug imena kojeg čine Neon Wife, Kopito, The Splitters i Boo DaleS ovom objavom lagano zatvaraju ovogodišnji line up, ali pripremaju još neka iznenađenja.

Osim večernjih koncerata pripremaju još dodatnog sadržaja, ali će ih, kao i line up, otkrivati u šestom i sedmom mjesecu. Bit će dnevnog i post koncertnog veselja. Puno dobre glazbe, puno mora, sunca i mirisa kreme za sunčanje.

Cijena karata je 50 kn za jedan dan, 70 kn za dva dana. Karte će biti u prodaji isključivo na ulazu u Ljetno kino. Ako je nekome baš napeto, može napraviti rezervaciju na [email protected] s naslovom maila „AJ ME ZAPIŠI”, imenom i prezimenom osobe i brojem karata.

Organizatori su Mudri Brk i Udruga za promicanje kulture „Jelsa”, a pokrovitelji TZ Jelsa i Općina Jelsa. Sponzori, medijski pokrovitelji, prijatelji festivala i ostale informacije uskoro.

Kako doći?

Iz Splita:
Na otok Hvar moguće je doći na tri načina Jadrolinijom.
1. Split – Stari Grad – trajekt (između dva i dva i po sata + auto/bus 15/30 min)
2. Split – Bol – Jelsa katamaran (sat i po)
3. Split – Hvar – katamaran (sat vremena + auto/bus pola sata)
Iz ostalih i priobalnih mjesta
1. Drvenik – Sućuraj trajekt (35 min + sat vremena autom)
2. S Lastova i Visa katamaranima
3. postoje i izletničke linije iz Makarske, Bola…

Sljedeći događaj

29
srp
Dubrovnik
Solitudo
TBF i Aklea Neon & Sound Doulas