22
kol
Zagreb
Klub Močvara

Nasty Abyss: Hyperdontia, Septage, Aligrindtor, Attitudes to Human Extinction

Zagreb | Klub Močvara

22. 08. 2022 | 20:00

Nasty Abyss: Hyperdontia, Septage, Aligrindtor, Attitudes to Human Extinction

4126378

share

Abyssal Booking i Nasty Events predstavljaju:
_____________________________________________________________________

HYPERDONTIA (Death Metal, Danska/Turska)

https://hyperdontiaofficial.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/hyperdontiaofficial/

https://www.facebook.com/hyperdontia
Mathias Friborg – Gitara/Vokal
Mustafa Gürcalioğlu – Gitara
Malik Çamlıca – Bass
Tuna – Bubanj

„Hiperdoncija je stanje prekomjernog broja zuba, odnosno zuba koji se pojavljuju uz redoviti broj zuba. Mogu se pojaviti u bilo kojem području zubnog luka i zahvatiti bilo koji zubni organ.“
Zajebano zar ne? Upravo tako i zvuči ova “supergrupa” s danskim i turskim razaračima iz bendova poput Undergang, Burial Invocation, Phrenelith i drugih. Novi val Old School Death Metala je živ, zdrav i nikad jači, te mnoge zemlje imaju snažne i produktivne scene koje vole surađivati. Upravo je to slučaj s ovim đubrasima koji nam ovim tourom predstavljaju svoj novi LP „Hideous Entity“. Od samog početka slušanja ovog benda odmah Vas stepe u glavu eksplozija onog najdražeg nam kaosa. Nema 2-3 minute retardiranih isječaka iz gore/splatter filmova, samo nemilosrdno udaranje od početka do kraja s pokojim doom upadom. Ako vam se sviđaju Immolationove disonance, ljigavost Demilicha, atmosfera Incantaciona, kotrljajući ritam Bolt Throwera i što god drugo bogovi deatha imaju za ponuditi, ne gine Vam čupanje žila u prvim redovima.
_____________________________________________________________________

SEPTAGE (Death/Grind, Danska/Turska)

https://septage.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/septagedeath/
https://www.instagram.com/septagedeath/
Malik – Bass/Vokal
Ugur – Bubanj/Vokal
Tobias – Gitara/Vokal

Sudeći po imenu benda, imenima pjesama, cover artovima izdanja (koji su očigledni ripoff Carcassa) a i cjelokupnoj auri s kojom smo predstavljeni, pretpostavili biste da nas čeka zmazana šljagetina s hraćkom goregrinda. Tu biste bili u krivu jer ova danska trojka zapravo svira podosta sofisticiran death metal. Kao da se radi o grindu koji teži nekim dodatnim, višljim dimenzijama, ili o deathu koji se pokušava lišiti svih intelektualnih težnji i kompliakcija, nešto poput malo tehničkijeg Autopsya. Jasni i „utajtani“ bubnjevi koji kao da djeluju sami za sebe gonjajući gitare koje artikuliraju neobične i neortodoksne riffove kroz bizarni vrtuljak promjenjivog tempa. Jedino su vokali totalna guturalna goregrindčina iz dubine bonga. Sve u svemu jako zanimljiv bend, definitivno vrijedi čekirati.
_____________________________________________________________________

Aligrindtor (Mincecore/Grindcore, Zagreb)

https://www.facebook.com/aligrindtor/
https://aligrindtor.bandcamp.com/
Salmonelly – Urlanje i duboki bass
Tekthrower – Mrtvo nabijanje

Uvijek nam dragi gosti koji ne trebaju puno predstavljanja. Ritam sekcija Krlje. Iza sebe imaju 9 izdanja, a prosle godine su izbacili van prvi full lenght “The year of fear” na Swamp Noise recordsu koji je jedno od najboljih grindcore izdanja na našim prostorima. Pošto smo svi željni vrhunske zabave, red je da da iz arsenala izvučemo topove velikog kalibra domaće proizvodnje, pa da i koji puta opucamo u nebo bez da puno pitamo.
_____________________________________________________________________

Attitudes to the Human Extinction (Death metal, Koprivnica/Zagreb)

https://www.facebook.com/ATHEdeathmetal

Home


https://www.instagram.com/athedeathmetal/
Denis – Gitara / Grlo
Ivan – Gitara / Grlo
Žuna – Bass

Manijaci iz Koprivnice pojačani sa basem iz Zagreba su na sceni postavili benchmark za ljestvicu iznad. Kada padnemo u bezdan kao u raku, grčevi će nam šake gustom sluzi močiti. 2020. su izbacili van Rotten EP (https://www.youtube.com/watch?v=tCoXGIDmHOA) i oduševili nas sve. Dolaze spremni da ovu večer prebace na još veći nivo.

Cijena ulaznice: 70kn/90kn

Pretprodaja kreće sredinom lipnja

Sljedeći događaj

23
kol
Zagreb
Klub Močvara
Stoned Jesus