13
velj
Zagreb
Peti Kupe

Natali Dizdar: Valentinovo u Petom Kupeu - RASPRODANO

Zagreb | Peti Kupe

13. 02. 2024 | 21:00

Natali Dizdar: Valentinovo u Petom Kupeu - RASPRODANO

Natali Dizdar: Valentinovo u Petom Kupeu

share

Natali Dizdar: Valentinovo u zagrebačkom klubu Peti Kupe

Valentinovo dočekajte uz glazbu naše najromantičnije zvijezde – Natali Dizdar. 13. veljače u Peti kupe Natali donosi najljepši koncert za zaljubljene.

Uz već prepoznatljive hitove “Stranac”, “Mjesto za jedno”, “Ne daj” i druge Natali će ovom priliko izvesti i neke nove pjesme.
Zanosna Zadranka sa zagrebačkom adresom, diva Natali Dizdar objavila je dugoiščekivani novi EP “Blues po kišnim plažama” kojeg predstavlja prekrasna nova pjesma i spot “Krug”.

Na EP-u se uz Natalin hit “Kad mislim na to” i novi singl “Krug” nalaze i tri sjajne pjesme “Padamo”, “Ja znam da me voliš” i “Toliko toga”, a sve one su rezultat rada s njezinim dugogodišnjim suradnikom, gitaristom i koautorom Vladimirom Mirčetom:
“Na EP-u se nalazi pet pjesama od kojih je pjesma ‘Kad mislim na to’ bila prvi i jedini singl do sada. Album je ‘mekan’ za slušanje, atmosferičan i s primjesama bluesa, te zvukom pianina koji sve povezuje u cjelinu.”, ispričala je Natali.
Pjesma “Krug” simbolički je i zaokružila cijeli EP, a prati ju i emotivan spot koji potpisuje dobitnik nagrade Porin, Benjamin Strike.

Ulaznice za koncert pronađite u sustavu Entrio.

Sljedeći događaj

14
velj
Zagreb
Koncertna dvorana Blagoje Bersa
Postolar i vrag, opera za djecu i mlade / praizvedba