20
lis
Zagreb
Tvornica kulture

Neki to vole vruće u Tvornici

Zagreb | Tvornica kulture

20. 10. 2023 | 20:00

Neki to vole vruće u Tvornici

Neki to vole vruće Tvornica 20.10.2023.

share

Neki to vole vruće | Zagreb, Tvornica kulutre | Petak, 20.10.2023., 20h

Njihova karijera traje preko 35 godina, a njihove hitove znaju sve generacije – oni su Neki to vole vruće i spremni su da 20. listopadannapune zagrebačku Tvornicu kulture. Bit će to prava prilika da se okupi ‘jeans generacija i da se napravi pravi tulum s predznakom 80-ih.
“Posebno se veselimo velikom tulumu u Tvornici. Pripremamo vam nekoliko iznenađenja, ali glavni nam je cilj napraviti rođendanski koncert za pamćenje.” – rekao je Šomi, jedan od članova popularnog dvojca.
“Teška vremena, prijatelju moj”, “Kakva noć”, “California, Bojler”..samo su neki od bezvremenskih hitova koje će bend otpjevati u Tvornici. Odlučili su nastupiti u proširenom, raskošnijem izdanju, a tulum za 35. rođendan benda namjeravaju i snimiti i naknadno objaviti.
“Naše pjesma i nakon više od 30 godina publika voli i mislimo da smo im dužni prirediti veliku proslavu i nezaboravan koncert. Velika je privilegija da nas slušaju sve generacije i zato su svi pozvani na ovo slavlje 80-ih” – rekao je Džimi.
Šomi i Džimi, poznati dvojac koji stoji iza imena Neki to vole vruće okupili su odličan bend, vrsne svirače i spremaju za ovu jesen najveći retro tulum koji možete zamisliti.

Sljedeći događaj

20
lis
Split
Hrvatsko narodno kazalište Split
W. A. Mozart: Čarobna frula u HNK Split – Premijera