10
ruj
Šibenik
Tvrđava Barone

Nenad Sinkauz: NeNoNot @ Tvrđava Barone

Šibenik | Tvrđava Barone

10. 09. 2023 | 21:00

Nenad Sinkauz: NeNoNot @ Tvrđava Barone

Nenad Sinkauz Tvrđava Barone 10.9.2023.

share

Nenad Sinkauz: NeNoNot | Šibenik, Tvrđava Barone | Nedjelja, 10.9.2023., 21h

NeNoNot, solo projekt Nenada Sinkauza, bavi se midi mapiranjem električne gitare te njezinom ekstremnom zvučnom ekstenzijom. Mapirani zvukovi variraju od field recordinga do sempliranih električnih i akustičnih instrumenata. U nekim trenucima gitara služi samo kao triger za unaprijed snimljene materijale dok ponekad isti prate melodijske i ritmičke fraze na instrumentu.

Nenad Sinkauz magistrirao je etnomuzikologiju na filozofskom fakultetu u Padovi. Po zanimanju je skladatelj i performer u raznim glazbenim, plesnim, kazališnim i multidisciplinarnim projektima. Njegov rad je usmjeren prema istraživanju transverzalnih glazbenih formi. Dobitnik je četiri Zlatne arene te nagrade za najbolju glazbu na Danima hrvatskog filma. Surađuje kao skladatelj na brojnim filmskim, kazališnim, plesnim i multimedijalnim projektima.

Ulaznice za koncert s početkom u 21 sat dostupne su po cijeni od 6 eura online i u City Pointu šibenskih tvrđava. Članovi Kluba prijatelja uz predočenje važeće članske iskaznice u City Pointu ostvaruju popust od 10% pri kupnji ulaznica.

Sljedeći događaj

12
ruj
Dubrovnik
Atrij Kneževa dvora
MGF Dubrovnik u pozno ljeto: Gudački kvartet DSO-a