11
velj
Zagreb
Dom sportova – Mala dvorana

Neno Belan & Fiumens

Zagreb | Dom sportova – Mala dvorana

11.02.2023 20:00

Neno Belan & Fiumens

share

Povratkom u Dom sportova 11.2.2023., Neno Belan & Fiumens najavljuju još jedan tradicionalni valentinovski koncert na kojem će se, osim ljubavi, slaviti i njihovih 25 godina zajedništva i stvaralaštva.

Veliku obljetnicu slave tijekom cijele godine, a u veljači će održati završni koncert proslave rođendana gdje će nastupiti u proširenom sastavu uz Mediteran Orchestra te posebne goste koje ćemo naknadno objaviti.

”Poštovana i draga publiko, ljubitelji moje glazbe, osobita mi je čast i veselje najaviti naš veliki zagrebački koncert koji ćemo održati u Domu Sportova! Koncert održavamo kao završni povodom obilježavanja 25 godina zajedništva mog vjernog benda Fiumens i mene, 25 prekrasnih godina, koje su uz njih i Vas definitivno ispunile moj život i učinile ga lijepim. Bit će svakako i zanimljivih gostiju čija imena za sad nećemo otkrivat. Tih će se dana u zraku osjećati miris Valentinova, zato povedite svoje sadašnje ili buduće djevojke i žene, naoružajte se osmijehom i pozitivom, i uživajte zajedno s nama u toj čarobnoj raspjevanoj glazbenoj večeri.’’ – izjavio je Belan povodom koncerta u veljači.

Koncert će biti u dva dijela, akustični i električni, a uz bazičnu postavu Belana & Fiumensa na pozornici će im se pridružiti brojni instrumentalisti i brass sekcija.

‘’U akustičnom dijelu pod nazivom “Mediteranski Orkestar”, na pozornici će nam se pridružiti naši prijatelji s raznim akustičnim instrumentima, orkestar gudača i brass sekcija, a u električnom dijelu pod nazivom “Rock Galama”, u kojem uz bazičnu postavu Fiumensa i mene, pozornicu dijeli brass sekcija te perkusionist, i gdje obećavamo da ćemo vas jako rasplesati.” – nadodao je Belan.

Early bird ulaznice u ograničenom kontingentu u prodaji su od 7.11. do 21.11. u sustavu Eventim po sljedećim cijenama – parter (90kn) i tribina (110 kn).

Sljedeći događaj

26
stu
zagreb
arena
Burak Yeter