02
tra
Pula
Monte Paradiso

Nick Oliveri

Pula | Monte Paradiso

02. 04. 2023 | 20:00

Nick Oliveri

NickOliveri-Tour2023_150dpi_50x70_no-dates

share

Proljeće nam donosi vrhunski koncertni užitak. Jedan od mastermindova iza golemog uspjeha bendova kao što su Kyuss i Queen Of The Stone Age, američki multiinstrumentalist i kantautor Nick Oliveri u nedjelju 2.4. stiže u Pulu!

U organizaciji pulskog No Profit Recordingsa, posjetitelji će moći uživati u vrhunskoj setlisti i intimnijoj koncertnoj atmosferi kultnog kluba Monte Paradiso u Društvenom centru Rojc.

Death Acoustic samostalni je Oliverijev album koji sadrži obrade pjesama u formi svojevrsnog presjeka njegove karijere kao glazbenika i kao glazbenog fana. Tu se nalaze glazbena viđenja Kyussa, QOTSA, The Misfitsa, GG Allina i drugih značajnih imena, a sad iste donosi u živoj, akustičnoj izvedbi.

Nick Steven Oliveri možda je najpoznatiji po svom angažmanu u nekim od najznačajnijih suvremenih rock bendova ikad, no riječ je o hiper-produktivnom glazbeniku koji djeluje samostalno i u sklopu brojnih plodnih glazbenih suradnji. Samo neka od imena kojima je doprinijeo svojim glazbenim uplivima su Turbonegro, Moistboyz, the Dwarves, Winnebago Deal i drugi. Također, trenutno djeluje i unutar svog projekta Mondo Generator, u sastavu Vista Chino, a pokretački je dio i sastava Stöner, i to zajedno s Brantom Bjorkom (ex-Kyuss) i Ryanom Gütom (live bubnjarom Branta Bjorka).

Ulaznice za prvi susret s Nickom Oliverijem u Istri, u pulskom Rojcu, bit će dostupne isključivo na ulazu u klub Monteparadiso, po cijeni od 10 EUR (75.35 HRK).

U ponedjeljak 3.4. Oliverijeva glazbena karavana stiže i u Zagreb, točnije u klub DVA OSAM.

Sljedeći događaj

02
tra
Hrvatska Kostajnica
Crkva sv. Antuna Padovanskog
Jasmina Belošević, orgulje