20
tra
Sisak
Sportska dvorana Zeleni brijeg

Nina Badrić u Sisku

Sisak | Sportska dvorana Zeleni brijeg

20. 04. 2024 | 20:00

Nina Badrić u Sisku

Nina Badrić u Sisku

share

Nina Badić u Sisku: Glazbena Čarolija u Sportskoj Dvorani Zeleni brijeg

Sisak će zasjati u glazbenom sjaju jer 20. travnja 2024. u 20 sati, sportska dvorana Zeleni brijeg bit će domaćin nezaboravnom koncertu talentirane pjevačice Nine Badić. Očekuje nas večer ispunjena emocijama, izvanrednim glazbenim izvedbama i nevjerojatnom atmosferom.

Nina Badić, karizmatična glazbenica, priprema poseban repertoar koji će oduševiti sve ljubitelje glazbe. Njezina snažna interpretacija i autentičnost na pozornici obećavaju nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje. Nedavno je objavila duet s Petrom Grašom – pjesmu „Nemoj”, koja je pokorila top-liste širom regije, a u Hrvatskoj je trenutno najemitiranija pjesma.

Ulaznice su već dostupne i mogu se kupiti putem sustava Entrio. Osigurajte svoje mjesto na ovom glazbenom putovanju i uživajte u izvanrednom koncertnom iskustvu. Nemojte propustiti priliku biti dio večeri koja će ostati urezana u sjećanjima.

Pridružite nam se 20. travnja 2024. u sportskoj dvorani Zeleni brijeg i doživite glazbenu čaroliju u čarobnoj noći s Ninom Badrić!

Sljedeći događaj

20
tra
Sisak
Sportska dvorana Zeleni brijeg
Nina Badrić u Sisku