29
stu
Zagreb
Klub Močvara

Nina Romić u Močvari

Zagreb | Klub Močvara

29. 11. 2023 | 20:00

Nina Romić u Močvari

Nina Romić u Močvari

share

Začarana Močvara: Nina Romić u Močvari

Upad u pretprodaji: 7 €/52,74 kn
Upad na dan događanja na blagajni kluba: 10 €/75,35 kn
Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen.

Nina Romić jest Začarana Močvara. Jedna od predvodnica domaće kantautorske scene prije više od deset godina pokrenula je intimni program u Močvari u kojem smo ugostili brojna velika i mala domaća i strana imena, a sada će upravo u ‘svom’ programu predstaviti svoj novi album “Jezero” (Aquarius Records).

Peti Ninin album drugačiji je od svih dosadašnjih radova. Usred rada na njemu odustala je od dugogodišnjeg bendovskog okrilja te ga je u cijelosti napravila s kontrabasisticom Jelenom Galić koja je na ovom albumu pjevala i prateće vokale te je zaslužna za aranžmane. Silvio Bočić našao se u ulozi “trećeg” koji je ovo jezero opasao sigurnom obalom dajući mu upravo slojeve dubina koje je ono tražilo.
“Jezero” je vrlo intiman album, svojevrsni povratak Nininim počecima i albumu “Daljine” iz 2010. godine. Taj minimalistički pristup u stvaranju urodio je plodom jer je album odlično primljen od strane publike i već se sada može proglasiti jednim od favorita za najzanimljivije hrvatsko izdanje 2023. godine. Pozivamo vas da u okrilju Začarane Močvare zaronite u sve nijanse Nininog “Jezera”.

Sljedeći događaj

29 stu - 07 sij
Zagreb
Glazbeni paviljon Zrinjevac
Slatki Zrinjevac